A járvány erősítette fel a félkész ételek házhozszállítását, de valójában ez a trend azelőtt és azóta is jelen van. A lelkes hobbiszakácsok és a minőségi receptek, alapanyagok találkozása otthon – ezt kínálják a DIY food pack-ok, azaz az olyan étkezési csomagok...
A szezonalitás legszebb momentumai közé tartozik, amikor adott évszakban olyan termények érkeznek egy időben a piacokra, amelyek kiválóan párosíthatók egymással. Nyáron ilyen nagy páros a paradicsom és a málna, ősszel a szőlő és a dió, télen a cékla és a torma. És bár...
Egyre több szó esik a fenntartható megoldások szükségességéről, a megállíthatatlan folyamatok elől pedig a vendéglátóipar sem bújhat el. Új cikksorozatunkban segítünk fenntartható, mégis változatos és teljesértékű étlapokat kialakítani. Mostani témánk a cékla...
Hová fordulhat a vendég, ha helyszínt keres egy baráti találkozóhoz vagy egy üzleti ebédhez kedvező ajánlatokkal, személyre szabott feltételekkel? Hogyan szerezhetnek a vendéglátóhelyek új törzsvendégeket a lehető leghatékonyabban? Ezt a két igényt egyesíti a FOODON...
Az elmúlt évek egyik legegyértelműbb vendéglátóipari trendje a reggeli étkezés felértékelődése: egyre több, kifejezetten reggelizős hely nyílik a nagyvárosokban, a legtöbb vendéglőben van reggeli ajánlat, a szállodákban pedig kiemelt jelentőségűvé vált a gazdag...
Egyre több szó esik a fenntartható megoldások szükségességéről, a megállíthatatlan folyamatok elől pedig a vendéglátóipar sem bújhat el. Új cikksorozatunkban segítünk fenntartható, mégis változatos és teljesértékű étlapokat kialakítani. Az élelmiszerek...