Szállodáknak és a vendéglátóipar más szereplőinek nyújt hiánypótló fejlesztési szolgáltatást az Everguest. A magyar startup működéséről Belán Miklós CEO-val beszélgettünk. Bemutatnátok néhány szóval a szolgáltatásotokat? Az Everguest széleskörű szolgáltatásokat...
„A járvány megtanított minket másképp gondolkodni” – Tapadeli interjú
Változatos melegétel pár perc alatt, érintésmentesen, szakképzett személyzet bevonása nélkül: ezt kínálja a Tapadeli a partnereinek. A koncepcióról és megvalósulásáról Zoltay Ágnessel beszélgettünk. Bemutatnátok néhány szóval a szolgáltatásotokat? A Tapadelit 2019-ben...
Új irányvonallal bővül a Fruccola tevékenysége: érkezik a Fruccola Bird. A jelenleg két éttermet üzemeltető brand ételautomaták kihelyezésébe fog, amelyekből salátákat, dzsúszokat, melegételt lehet kérni például irodaházakban. Az ötletről a Fruccola egyik...
Mozdulj el a prémium irányba kiszállításod során is Aviko megoldásokkal!
A kiszállítás és az elvitel közel egy éve a legfontosabb, pillanatnyilag a kizárólagos módja az éttermek működésének, így a korábban átmenetinek szánt, másodlagos megoldások megszilárdultak, tartóssá váltak. Az ételrendelés a vendégek számára is az éttermi...
Mediterrán életérzés a terrakotta utcácskákon, finom falatokkal a kézben – ismerd meg a legmenőbb spanyol street foodokat! Ha megtetszettek, akár a saját kínálatodba is bevezetheted őket! Kezdjük a churrosszal! A nálunk is egyre népszerűbb, fánkhoz hasonló édesség a...
Nincs még egy olyan zöldség, amely olyan diadalmenetet futott be az utóbbi pár évben, mint az édesburgonya, azaz a batáta. Az éghajlati tényezők változása is indokolja, hogy ne egzotikumként, hanem mint konyhánk és regionális éléskamránk állandó résztvevője tekintsünk...