Rólunk

 

Egy nyelvet beszélünk

Egy nyelv, melyet minden séf anyanyelveként szeret, és amely a mindennapjaink során a legfontosabb szerepet játssza. Ezt a nyelvet azonban nem elég jól beszélni, az is fontos, hogy a lehető legkifinomultabban, legválasztékosabban fejezzük ki magunkat, hogy valami egyedit és meghatározót alkothassunk, mely értéket képvisel a szakmában! Ezért született meg a Konyhanyelven!

Blogunkon rengeteg tippet, ötletet, receptet osztunk meg, segítve ezzel a vendéglátóegységek még hatékonyabb működését. A Konyhanyelven egy szakmai blog, melyen

  • az étterem mindennapi működtetésével
  • a kínálat kialakításával
  • a konyhai folyamatok egyszerűsítésével
  • az éttermi környezet berendezésével és egyedivé tételével
  • a marketinges tevékenységek és folyamatok megfelelő kidolgozásával

kapcsolatos ötletekkel, tippekkel várjuk az olvasókat. A blog tartalmának összeállításában szakmai csapat van segítségünkre, akik beavatnak minket a street food, a fast casual, a fine dining, valamint a hotel szektorok rejtelmeibe.

A street food vonalat blogunkon Jancsa Jani képviseli. A Burgerpápaként ismertté vált hamburger blogger, valamint éttermi vezető évek óta jelen van a street food világában. Immáron Budapest 3 frekventált helyén található meg a Bamba Marha street food étterem, melynek Jani kulináris vezetőként intézi mindennapi működését, ezen túl pedig továbbra is aktívan szerkeszti Burger Blog-ját, mellyel évekkel ezelőtt robbant a köztudatba és melyen mára több száz hamburgert értékelt szerte az országban.

Konyhanyelven

Az Aviko részéről Szabó Károly területi képviselő segíti munkánkat. Károly munkája során járja az országot, hogy minél több helyre juttathassa el az Aviko termékeit. Blogunkon termékbemutatókkal jelentkezik minden hónapban, illetve receptötleteket és praktikákat oszt majd meg az olvasókkal.

Konyhanyelven

 

Szállodai szakértőnk Pap Márk, aki a Mercure Budapest City Center Hotel executive chef-jeként irányítja az étterem mindennapjait. Márk a tapasztalataiból merítve pedig számos érdekes és releváns témát mutat be a blogon.

Konyhanyelven
Továbbra is velünk van „konyhafőnökünk”, vagyis gasztronómiai szakértőnk, Simicz Benjámin, aki a tavalyi évhez hasonlóan mindig aktuális témákban osztja meg gondolatait, javaslatait, ezzel is megkönnyítve és segítve a séfek és étteremvezetők munkáját. Benjámin nagy és széleskörű tapasztalattal rendelkezik mind az éttermek, mind pedig a formális rendezvények világában.

Konyhanyelven

A Konyhanyelven létrejöttét az Aviko szponzorálta, mely a világ négy legnagyobb burgonyafeldolgozó vállalatának egyike, és amely több évtizedes tapasztalattal rendelkezik a hűtött és fagyasztott termékek gyártásában és széleskörű felhasználásában. Az Aviko Food Service kifejezetten a különböző vendéglátóegységek számára kínálja változatos és minőségi termékeit.

Posztjainkat úgy állítjuk össze, hogy még a legtapasztaltabb séfek, illetve éttermesek is egyedi ötleteket és alternatív megoldásokat találhassanak blogunkon, melyek könnyebbé tehetik munkájukat. Tartsatok velünk, és írjuk együtt a gasztronómiát Konyhanyelven! 🙂

Ha érdekelnek az Aviko újdonságai, látogassatok el az Aviko Food Service weboldalára.

Ha pedig kérdésetek van…
E-mail címünk: info@aviko.hu
Telefonszámunk: +36 27 504 415

Konyhanyelven