A koronavírus-járvány olyan kihívások elé állította a HoReCa szektort, amit senki nem tudott volna megjósolni, a válság ugyanakkor egyben lehetőséget is jelent. A szállodák számára a leghelyesebb gondolkodás most az, ha proaktívan terveznek addig a pillanatig, amíg újra...
Komplett mentőcsomag az éttermek számára – Interjú a METRO Hagyja pihenni egy kicsit a konyháját is kampányáról
Idén decemberben a METRO is arra biztat, hogy az ünnepek alatt rendeljünk házhoz szállítással az éttermekből, hagyjuk pihenni a konyhát. A vendéglátóipart támogató kampány hátteréről Bősze Ákossal, a METRO HoReCa üzletfejlesztési vezetőjével beszélgettünk. Mutassa be...
Így szerezz elkötelezett és hűséges vásárlókat a kiszállítás során is!
Bár a karácsony előtti hetek és az ünnepek többnyire az egyik legsikeresebb időszak az éttermeknek, a vendéglátóhelyeknek és rendezvényszervezőknek, idén a vírushelyzet mindenkit egészen új kihívások elé állít. Hiába küzd most mindenki a vendéglátó szektorban a...
Noha a koronavírus-járvány az egész gazdaságot megrázta, a leginkább érintett szegmense kétségkívül a turizmus, a vendéglátás és a szórakoztatóipar. A vírus tavaszi hulláma során a szektor mentőövet kapott a kormányzattól, az önkormányzatoktól és az Európai...
„Ez az év a folyamatos megújulásról szól” – Interjú a Secret Chef Service alapítójával
Catering különleges helyeken, design finger foodok – a Secret Chef Service 2014 óta foglalkozik vendéglátással, idén azonban az ő működésüket is alaposan átalakította a járványhelyzet. A megoldásaikról az alapítóval, Sipos-Dávid Orsolyával beszélgettünk. Mutassátok be...
Átalakulás előtt a Horeca szektor – új megoldások és üzleti modellek a koronavírus-járvány hatására A HoReCa-szektor az egyik legérintettebb a koronavírus-járvány miatt: a tavaszi mélypont, majd a hullámzó nyári, őszi működési lehetőségek akár megfelezhetik a...