Címke: trendek

Ötletek

A street food szegmens helyzetéről

Aktuális blogposztunkról elmondhatjuk, hogy igazán közel áll konyhafőnökünkhöz, hiszen nap, mint nap találkozik és dolgozik azokkal a gyorséttermi fogásokkal, melyek korszerű tálalása, ízléses kinézete és nem utolsósorban bombaként robbanó ízvilága egy teljesen új műfajt teremtett a gasztronómiában. A street food irány a gasztronómia egy igen dinamikusan változó szegmense, éppen ezért nagyon fontos a trendek folyamatos monitorozása, hogy lépést tudjunk tartani a változásokkal.

Bővebben

Ötletek

Trendek a gasztronómiában – Helló, 2017!

Idén immár 9. éve jelenik meg Gasztronómiai Trendek címmel a Food&Wine írása, mely az aktuális gasztro-újdonságokat, irányzatokat, változásokat gyűjti össze. A december végén vagy január elején megjelenő írás „jóslatainak” gerincét mindig az amerikai National Restaurant Association (NRA) legfrissebb felmérése adja. Az American Culinary Federation (ACF) tagjai közül – a korábbi évekhez hasonlóan – közel 1.300 séf nyilatkozott a szokásos év végi körkérdésre, megválaszolva a kérdést, miszerint: mit tart a jövő év legfontosabb gasztro trendjeinek?

Bővebben

Ötletek

Trendek a vendéglátásban – Helló, 2017!

Itt az új év, ami sokak számára a teljes megújulást, a tiszta lappal történő újrakezdést jelenti. Az emberek többségéről elmondható, hogy ez a megújulás, illetve az újévi fogadalmak nagy része is a táplálkozáshoz kötődik. Ezzel párhuzamosan pedig a vendéglátóhelyekről is elmondható, hogy az új év új kezdetet jelent, és persze újabb irányzatokat, trendeket, melyeket érdemes figyelembe venni!

Bővebben