Előfordulhat, hogy a vírus nyomán sokáig velünk maradnak azok a korlátozások, amelyek mentén ma is üzemelniük kell a vendéglátóegységeknek, éttermeknek. Ha így lesz, ha nem, érdemes átgondolni, hogyan lehet javítani a vendégtéren belüli munkafolyamatokat, átalakítani a...
10 tipp, hogyan kezdj hozzá az ételkiszállításhoz – Konyhanyelven Blog
A koronavírus terjedése világszerte átrendezte a gazdaság működését és a fogyasztói szokásokat, a korlátozásokra pedig a legtöbb szektor hasonlóan reagált: próbálják úgy fenntartani vagy átalakítani a működésüket, hogy az minél kevesebb emberi érintkezéssel járjon...
Koronavírus kihívás a Food Service iparágban: Tudunk szállítani?
A koronavírus elterjedése komoly fenyegetést jelent a vendéglátás mindennapjaira. Az éttermek nyitva tartása korlátozott, az iskolák, intézmények zárva vannak, a cégek munkavállalóikat arra ösztönzik, hogy otthonról dolgozzanak. A személyzet hiánya és az ellátás...
Az Ohio State University által kiadott tanulmány szerint az új éttermek 60%-a vagy bezár, vagy tulajdonost vált az első üzleti év leforgása alatt, és közel 80%-a az éttermeknek az első öt éven belül kénytelen bezárni a kapuit. Mi áll a sokkoló adatok hátterében? Miért...
Sokszor hangoztatott tény, hogy az üzlet fejlődésének kulcsa a növekedésben rejlik, így természetesnek hangzik, hogy az üzlet fejlődésének egyik legfontosabb mantrája, a növekedés, növekedés és növekedés, így a siker érdekében sokan döntenek úgy, hogy éttermük...
Reggeli Aviko körkép – Ételek, amelyek minden étterem kínálatát feldobják
Valószínűleg nagy erőfeszítésünkbe kerülne, ha szeretnénk találni egy olyan embert, aki ne hallotta volna számtalan alkalommal anyukájától vagy nagymamájától, hogy a reggeli a nap legfontosabb étkezése. Az Aviko reggeli tippek segítenek, hogy könnyen fellendíthesd az...