Az elhúzódó, több hullámban érkező koronavírus-járvány hosszútávon is átírta a fogyasztói szokásokat és számos ágazat működését. Mára beépültek a mindennapokba az új szokások: aki csak tudott, alkalmazkodott az új előírásokhoz, szabályokhoz, körülményekhez...
Talán nem túlzás azt állítani, hogy a sült krumpli a világ egyik, ha nem A legkedveltebb körete, és az sem titok, hogy a Konyhanyelven blog is különös rajongást érez a hasábburgonya iránt. Ez a mostani cikk ennek az imádatnak a kiteljesedése, és igyekszem végigvenni az...
Ők voltak a karantén nyertesei – felívelőben az ételkiszállítás Magyarországon
Kényszerűségnek indult, de tartós megoldásnak bizonyult: a koronavírus-járvány berobbanása olyan korlátozásokat hozott, amelyre az éttermek egyetlen lehetséges lépése a kiszállítás bevezetése vagy felfejlesztése volt. Márciusban új partnerek tömege rohamozta meg a...
Kiszállításra termett: Bemutatkozik a Super Crunch termékcsalád
Az Aviko számára mindig is kiemelt jelentőséggel bírt a sokszínű, és a piaci igényeknek legmegfelelőbb termékválaszték kialakítása: kiváló példa erre a Super Crunch termékcsalád. Ebbe a prémium termékcsoportba 7 mélyhűtött termék tartozik. A prémium...
November közepén került sor arra a vevőtalálkozóra, amelyet a Helit, a nagy múlttal rendelkező budapesti nagykereskedő szervezett, és amelyen az Aviko is képviseltette magát. A nagyszabású esemény célja az volt, hogy összehozza a gyártókat és a végfelhasználókat, illetve...
Ebben a hónapban a hűtött burgonyák kerülnek a középpontba, nevezetesen a Super Crunch hasábburgonyáról és az édesburgonya chunkról beszélünk – megmutatjuk, hogyan érdemes felhasználni őket, és milyen ételek mellé kínálhatjuk. Termékbemutató rovatunkban Szabó...