A világ változik, ez pedig egyre nagyobb tömegek életén hagy nyomot – a változások alól senki nem vonhatja ki magát, így a szolgáltató szektor résztvevőinek érdemes úgy alakítaniuk a működésüket, hogy az új körülményekhez is idomuljanak. Az elmúlt években...
Eljött a február, és nincs is jobb, mint a hideg időben behúzódni valahová, és némi ropogtatnivalóval felvértezve átvészelni a tél hátralévő részét. Ehhez adunk most némi segítséget, és mutatjuk be a világ falatoznivalóit – némely talán ismerősebb lesz, mint a...
Hogyan párosíthatjuk össze a különböző söröket az ételekkel?
Korábban már mi is írtunk arról, hogy milyen jóízű élményt tartogatnak az autentikus borvacsorák, azonban nem szabad megfeledkezni arról sem, hogy a sörök legalább olyan nagy szerepet játszanak az életünkben. A borok és ételek párosításáról ma már a laikusok is beható...
Share the fun – Bemutatjuk az Aviko snack kínálatát
A vendéglátás egyik nagy dilemmája, hogy milyen izgalmas étellel tudja elkápráztatni a betérő vendégeket. Sokszor szembesülhetünk azzal, hogy egy nagyobb baráti társaságnak sokkal inkább megéri frissen sült, egyedi ropogtatnivalókkal szolgálni, mint egy komplett menüvel. Az...
Sör: az ünnepelt ital szerepe az étteremben és a konyhán
A sör messze nem csak szénsavas-alkoholos frissítő a vízparti kánikulához vagy meccsnézéshez. A műhely- és manufaktúra jellegű sörfőzdék, általánosan kézművesnek nevezett sörei a magasabb gasztronómia szintjére emelik ezt a nagyon sokoldalú italt. Manapság egyre több...
Klasszikus vendéglátós probléma, hogy mit adjunk annak a vendégnek, aki étkezni igazából nem szeretne, mégis harapna valamit a pohár bor, sör vagy kóla mellé. Főleg nyáron érdemes készülni az ilyen jellegű igényekre. Praktikus az étlapon tartani néhány olyan fogást, ami...