Az elmúlt évek egyik legegyértelműbb vendéglátóipari trendje a reggeli étkezés felértékelődése: egyre több, kifejezetten reggelizős hely nyílik a nagyvárosokban, a legtöbb vendéglőben van reggeli ajánlat, a szállodákban pedig kiemelt jelentőségűvé vált a gazdag...
Milyen legyen a nap legfontosabb étkezése? – Interjú a reggeli trendekről a Nádas Tó Park Hotellel és a Lifestyle Hotel Mátrával
Átalakulóban az étkezési szokások, változóban a vendégek igényei, ez pedig a reggelin is meglátszik. Új táplálkozási elvek terjedtek el, ma már alapvető elvárás a különböző ételallergiák figyelembevétele és a vegetáriánus, esetlen vegán opciók biztosítása. A...
Velünk jól indul a reggel! – Reggeli Aviko megoldások és inspirációk
Az Aviko reggeli tippjei segítenek, hogy fellendíthesd az éttermed forgalmát, és olyan fogásokkal kápráztasd el vendégeidet, amelyek egyedi színt visznek a menüsorodba. Egy jól megtervezett reggeli ajánlattal új célcsoportokat is megszólíthatsz, így új bevételi forrásokat...
Köszöntsd a korán kelőket gazdag választékkal! – Aviko reggeli ajánlatok
Az Aviko reggeli tippek segítenek, hogy könnyen fellendíthesd az éttermed forgalmát, és olyan fogásokkal kápráztasd el vendégeidet, amelyek egyedi színt visznek a menüsorodba. Te milyen ajánlatokkal várod az éhes reggelizőket? Jól jönne egy kis inspiráció? Egy jól...
A húsvéti asztal változatosságával kétségkívül egyetlen más ünnepünk sem vetekedhet. A friss tavaszi ízek, az évezredes hagyományok mind meghatározóak abban, hogy mi is kerül a húsvéti ünnepek idején a tányérokra. Sokan a klasszikus füstölt sonka, főtt tojás, foszlós...
Azzal talán senkinek nem mondunk újdonságot, hogy a brunch kifejezés a reggeli (breakfast) és az ebéd (lunch) szavak összevonásából született, és már korábban arról is írtunk, milyen Aviko köretekkel dobhatod fel az éttermed kései reggeli (vagy korai ebéd) kínálatát, most...