A beszélgetés helyszínéül szolgáló Hotel Nemzeti bárjának hangulata jól keretezi a témáját; a hotel patinás falai között ezúttal olyan kérdések kerülnek terítékre, amelyek ötvözik a hagyományőrzés tradícióit, és a modern kor megváltozott ünnep felfogását...
Tavaszi fogások újraértelmezve – Könnyed és finom menü a tavaszra hangolódva
Sok vendég tolong a Hotel Nemzeti előterében, a felpezsdült forgalom az első biztos jele a tavasz beköszöntének. A kellemes háttérzaj, a napsütés kellemes aláfestője a beszélgetésnek, Pap Márkot, a Hotel Nemzeti séfjét ezúttal a tavaszváró reggeli fogásokról faggattuk. A...
Ahol a Valentin-nap egy lehetőség – Pap Márkkal, a Hotel Nemzeti séfjével beszélgettünk
Állást foglalni a Valentin-napról hazánkban legalább akkora dilemma elé állít, mint arról dönteni, ijesztő jelmezt húzunk-e Halloweenkor, vagy sem. Míg egyénként eldönthetjük, hogy megvesszük-e a csokor virágot, vagy maskarába bújunk október végén, addig egy szálloda...
„Ez kőkemény munka” – Az olaszországi hulladék- és energiagazdálkodás konferencia visszhangja
Furcsa kontrasztot képez az élelmiszerhulladék tudatosabb felhasználásának lehetőségein gondolkozni az interjú előtt, miközben mellettem valaki éppen egy félig megevett szendvicset dob a kukába a villamosmegállóban. Még furcsább, amikor a szupermarketbe lépve azt látom, az...