Generációtól függetlenül napjainkban a digitális megoldások kulcsfontosságú szerepet töltenek be, hiszen számos megoldás egyszerűbbé, élvezhetőbbé és könnyebben tervezhetőbbé teszi a mindennapokat. Nincs ez másképp a turizmusban, azon belül pedig a szállodai iparágon...
„A magyar bornak nagy híre van külföldön, az ide érkező külföldi vendégek szeretik megkóstolni a hazai ízeket.” – Emeli ki Pap Márk, a Hotel Nemzeti séfje, aki ezúttal a hazai borok, borturizmus és különleges borvacsorák világába nyújt betekintést. „Ha például...
A Hotel Nemzeti előtt két kisbusz áll, körülöttük hatalmas bőröndökkel felszerelt vendégek adják egymásnak a kilincset, ki éppen érkezik, ki távozik. A legforgalmasabb időszakban kaptuk el Pap Márkot a Hotel Nemzeti séfjét, akivel a teljesség igénye nélkül beszélgettünk...
Falusi turizmus hatása a modern gasztronómiára
A falusi turizmus épszerűsége a városi lakosság lélekszámának növekedésével párhozamosan nőtt. A vidék a város ritmusához szokott embernek mindig egyet jelentett a feltöltődéssel, a nyugalommal és a munka által szerzett javak örömével. A növekvő érdeklődés pedig a...
Az interjú előtt a Hotel Nemzeti éttermének desszert kínálatára téved a tekintetem, elnézem a legfinomabb desszerteket a menüsoron, és elképzelhetetlennek tűnik, hogy bárki is ellenállni tudna ezeknek az édes falatoknak. Bár tudjuk, minden csak akaraterő kérdése, az édesség...
„Szeretünk játszani a módozatokkal, az ételek textúrájával” – Interjú Pap Márkkal
Ahogyan nyílnak a völgyben a kerti virágok, úgy újul az étlap a szemünk előtt. Pap Márk, a Hotel Nemzeti séfje ezúttal a tavasz zsenge kincseinek felhasználásába avat be, és betekintést nyújt az étterem tavaszi menüsorába is. Ételek reneszánszáról, népszerű...