Valószínűleg nagy erőfeszítésünkbe kerülne, ha szeretnénk találni egy olyan embert, aki ne hallotta volna számtalan alkalommal anyukájától vagy nagymamájától, hogy a reggeli a nap legfontosabb étkezése. Az Aviko reggeli tippek segítenek, hogy könnyen fellendíthesd az...
A hotelek nem csupán szállást, hanem sok esetben konferenciák (vagy egyéb rendezvények) helyszínét is biztosítják a vendégek számára. Mire ügyeljünk, hogy minden zökkenőmentes legyen? Olvasd el cikkünket, szakértőnk, Pap Márk elárulja! A bankettek és konferenciák amennyi...
Igazi kulináris élményt jelent az ínyencek és a borkedvelők számára ebben a szezonban egy kellemes borvacsora. Mai témánkban catering szakértőnk, Friedrich Antal arról mesél, hogy milyen szempontok alapján érdemes kiválasztani a borokat egy ilyen eseményre, valamint kitér arra...
Egy meglepetés parti esetében a legfontosabb, hogy valóban meglepetés maradjon. 🙂 Épp ezért a szervezést már másfél-két hónappal előtte el szokták kezdeni. Lehetőség szerint a vendégek jönnek az étterembe, de volt rá precedens, hogy családi háznál rendeztük meg – ez...
A Valentin nap hazánkban is évről-évre egyre népszerűbb, és jelentősége a marketing, illetve vendéglátás szempontjából sem hanyagolható el. A trendek azt mutatják, hogy intenzívebben kell készülni erre a napra, mint eddig bármikor, ha ki akarunk tűnni a versenytársak, és a...
A farsang időtartama hagyományosan a Vízkereszt és Húshagyó kedd közötti időszak, ami azért is érdekes, mert a Húshagyó kedd a nagyböjt időszakának kezdete. Ez arra enged következtetni, hogy a farsang az ételek szeretetének és a hedonizmus kiteljesedésének időszaka. Nem...