Akárcsak normál éttermi üzemmódban, a kiszállítós-elviteles „korszakban” is jelentős figyelmet kell szentelniük az étteremvezetőknek és séfeknek a vega és vegán vendégek igényeire. További apropó a közeljövőben a hamarosan induló böjti időszak, amikor sokan...
Bár nagyon úgy tűnik, hogy az idei karácsonyról csak az egészen utolsó pillanatban fogjuk megtudni, milyen környezetben is lesz, a vendéglátást ez nem fogja megállítani, maximum, mint ahogy eddig, ezután is alkalmazkodni fog mindenki a körülményekhez. Idei utolsó cikkemben azt...
Így szerezz elkötelezett és hűséges vásárlókat a kiszállítás során is!
Bár a karácsony előtti hetek és az ünnepek többnyire az egyik legsikeresebb időszak az éttermeknek, a vendéglátóhelyeknek és rendezvényszervezőknek, idén a vírushelyzet mindenkit egészen új kihívások elé állít. Hiába küzd most mindenki a vendéglátó szektorban a...
Bár a jó nyári szezon némi fellélegzést hozott a tavaszi bezárások által megtépázott vendéglátó szektornak, az ősszel érkező második hulláma a vírusnak újra nagy veszélyként leselkedik az éttermekre, büfékre, bárokra és street food egységekre. Ha valamit tanult a...
Ők voltak a karantén nyertesei – felívelőben az ételkiszállítás Magyarországon
Kényszerűségnek indult, de tartós megoldásnak bizonyult: a koronavírus-járvány berobbanása olyan korlátozásokat hozott, amelyre az éttermek egyetlen lehetséges lépése a kiszállítás bevezetése vagy felfejlesztése volt. Márciusban új partnerek tömege rohamozta meg a...
Étel, házhoz: mit, kinek, hogyan? – Nagy magyar kiszállítópiaci körkép
Kik a hazai ételkiszállítás fontosabb szereplői? Miért érdemes belevágni a házhozszállításba? Milyen elvárásokat kapnak az éttermek a vendégekről? Cikkünkben felrajzoljuk az ételkiszállítás hazai piaci körképét és az aktuális trendeket. A koronavírus-járvány úgy...