Azt hiszem, senkinek sem kell vendéglátós körökben bemutatnom a most kialakult helyzetet, amikor is nem túlzás azt állítani, hogy egyik napról a másikra történhetnek olyan dolgok, melyek az eddig kialakult szituációkat homlokegyenest felforgathatják. Rengeteg büfé, vendéglő...
Ikonikus ételek, húsok, köretek szmókerből
Itt a tavasz – ha mást nem, naptár szerint – úgyhogy itt az ideje egy kicsit leporolni az esetleg télen beporosodott grilleket, szmókereket és felkészülni arra, hogy micsoda finomságok fognak bennük születni. Erre írok most néhány tippet, hogy ha valaki még csak most...
Eljött a február, és nincs is jobb, mint a hideg időben behúzódni valahová, és némi ropogtatnivalóval felvértezve átvészelni a tél hátralévő részét. Ehhez adunk most némi segítséget, és mutatjuk be a világ falatoznivalóit – némely talán ismerősebb lesz, mint a...
Nápolyi hangulat Budapest szívében: Jancsa Janit kérdeztük az új pizzériával kapcsolatban
Úgy tudom a pizza készítés fortélyait a legjobb helyeken sajátítottad el a pizza szülőhazájában. Mesélnél erről egy kicsit? Tavaly ősszel üzlettársaimmal kint voltunk Nápolyban, ahol az AVPN-nél iratkoztunk be egy pizzatanfolyamra. Az AVPN (Associazione Verace...
Korábban már írtam a pizzákról, sőt, nem titok, hogy hamarosan a burgerezők és a bisztró mellett belevágunk a nápolyi pizzázásba is, úgyhogy most ennek a farvizén szeretnék bemutatni néhány olyan pizzafajtát, amely talán nem annyira ismert széleskörben. Az első ilyen az...
Akik kedvelik a hamburgereket, azok már biztosan jártak a Bamba Marha Burger Bárok valamelyikében. Európa 5. legjobb hamburgerezője címet is bezsebelték nemrégiben, így hát a sikeres burger projekt mellett úgy döntöttek, hogy kilépve komfortzónájukból most egy új terepen is...