Szállodáknak és a vendéglátóipar más szereplőinek nyújt hiánypótló fejlesztési szolgáltatást az Everguest. A magyar startup működéséről Belán Miklós CEO-val beszélgettünk. Bemutatnátok néhány szóval a szolgáltatásotokat? Az Everguest széleskörű szolgáltatásokat...
Új irányvonallal bővül a Fruccola tevékenysége: érkezik a Fruccola Bird. A jelenleg két éttermet üzemeltető brand ételautomaták kihelyezésébe fog, amelyekből salátákat, dzsúszokat, melegételt lehet kérni például irodaházakban. Az ötletről a Fruccola egyik...
Gyorsabb kiszolgálás, biztonságosabban – elindult a Segédpincér alkalmazás
Kevesebb felesleges járkálás a pult és az asztalok között, érintésmentes rendelésfelvétel, nagyobb kapacitás – csak néhány előny, amit a frissen induló magyar fejlesztés, a Segédpincér kínál. Az applikációról az alapítókkal beszélgettünk. Mit érdemes tudni a...
Útközben jót enni, időveszteség nélkül – interjú a Foodsdrive alapítójával
Egy applikáció, amely térképre helyezi az összes útba eső éttermet, megmutatja a kínálatukat, rendelni is tudunk rajta keresztül és még oda is vezet hozzájuk: a Foodsdrive nemcsak az úton levőknek kényelmes megoldás, hanem a vendéglátóhelyekre is új vendégeket vonzz be. A...
Mit (t)esznek a magyarok a koronavírus idején? – Terítéken a NetPincér
A kialakult válság kapcsán soha nem volt még ekkora aktualitása az ételrendelésnek, kiszállításnak, mint napjainkban. A hazai ételkiszállító piac egyik legnagyobb múltú vállalatát, az immáron nemzetközi háttérrel rendelkező (Delivery Hero hálózat) NetPincért...
Generációtól függetlenül napjainkban a digitális megoldások kulcsfontosságú szerepet töltenek be, hiszen számos megoldás egyszerűbbé, élvezhetőbbé és könnyebben tervezhetőbbé teszi a mindennapokat. Nincs ez másképp a turizmusban, azon belül pedig a szállodai iparágon...