Hová fordulhat a vendég, ha helyszínt keres egy baráti találkozóhoz vagy egy üzleti ebédhez kedvező ajánlatokkal, személyre szabott feltételekkel? Hogyan szerezhetnek a vendéglátóhelyek új törzsvendégeket a lehető leghatékonyabban? Ezt a két igényt egyesíti a FOODON...
Gyors feltöltődés finom falatokkal, minőségi környezetben – bemutatkozik a MOL Fresh Corner
Az egész országban elérhető a MOL Fresh Corner láncolata, amely a MOL benzinkutakon kínál gyors, friss és finom étkezési élményt és pihenési lehetőséget az úton lévőknek. A cégfilozófiáról és a sikertermékekről Orosz Andrást, a MOL Magyarország igazgatóját...
Milyen legyen a nap legfontosabb étkezése? – Interjú a reggeli trendekről a Nádas Tó Park Hotellel és a Lifestyle Hotel Mátrával
Átalakulóban az étkezési szokások, változóban a vendégek igényei, ez pedig a reggelin is meglátszik. Új táplálkozási elvek terjedtek el, ma már alapvető elvárás a különböző ételallergiák figyelembevétele és a vegetáriánus, esetlen vegán opciók biztosítása. A...
„Bebizonyítottuk, hogy érdemes vidéki gasztronómiában gondolkodni” – Interjú Pesti Istvánnal
Pesti István, a tatai Platán séfje néhány éve azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy vidékre szerződött, idén pedig két étterme, a Platán Gourmet Étterem és a Platán Bisztró is szerepel a Dining Guide legjobb éttermeket összegyűjtő listáján, a Gourmet pedig az év...
A melegétel-kiszállítás mellett új, élelmiszerrel és szállítással kapcsolatos területeken is hódít a Wolt. A járványhelyzetben tapasztalt trendekről és a közeljövő terveiről Tajta Ákos ügyvezetővel beszélgettünk. Tavaly tavasszal interjúztunk utoljára, az elmúlt...
Az Ordit.hu a vállalati ételrendelésre biztosít új, kompakt, áttekinthető, minőségi megoldásokat Budapesten és Londonban. A koncepcióról Somogyvári Gábor értékesítési vezetővel beszélgettünk. Mutasd be röviden a céget: hogyan és mikor született meg az ötlet? Az...