Kevesebb felesleges járkálás a pult és az asztalok között, érintésmentes rendelésfelvétel, nagyobb kapacitás – csak néhány előny, amit a frissen induló magyar fejlesztés, a Segédpincér kínál. Az applikációról az alapítókkal beszélgettünk. Mit érdemes tudni a...
Útközben jót enni, időveszteség nélkül – interjú a Foodsdrive alapítójával
Egy applikáció, amely térképre helyezi az összes útba eső éttermet, megmutatja a kínálatukat, rendelni is tudunk rajta keresztül és még oda is vezet hozzájuk: a Foodsdrive nemcsak az úton levőknek kényelmes megoldás, hanem a vendéglátóhelyekre is új vendégeket vonzz be. A...
Mit (t)esznek a magyarok a koronavírus idején? – Terítéken a NetPincér
A kialakult válság kapcsán soha nem volt még ekkora aktualitása az ételrendelésnek, kiszállításnak, mint napjainkban. A hazai ételkiszállító piac egyik legnagyobb múltú vállalatát, az immáron nemzetközi háttérrel rendelkező (Delivery Hero hálózat) NetPincért...
Generációtól függetlenül napjainkban a digitális megoldások kulcsfontosságú szerepet töltenek be, hiszen számos megoldás egyszerűbbé, élvezhetőbbé és könnyebben tervezhetőbbé teszi a mindennapokat. Nincs ez másképp a turizmusban, azon belül pedig a szállodai iparágon...
A Hotel Nemzeti előtt két kisbusz áll, körülöttük hatalmas bőröndökkel felszerelt vendégek adják egymásnak a kilincset, ki éppen érkezik, ki távozik. A legforgalmasabb időszakban kaptuk el Pap Márkot a Hotel Nemzeti séfjét, akivel a teljesség igénye nélkül beszélgettünk...
Attila telefonja folyamatosan csörög, nem hiába egy olyan vállalkozást vezet, amely egyszerre van jelen a közétkeztetésben, a rendezvényszervezésben és az ételkiszállításban. Míg másnak a nyár a pihenésről, addig neki a nyári táborok és esküvők menedzseléséről szól...