Még a bizonytalanságba burkolózik, hogy a szerelmespárok otthon kénytelenek-e ünnepelni a Valentin-napot, vagy akár éttermi körülmények között is hódolhatnak a gasztronómiának és a romantikának. Az éttermeknek mindenesetre érdemes ötletes, páros, romantikára hangolt...
A kiszállítás ma a vendéglátóipar legfontosabb mentőöve, így elengedhetetlen, hogy a számunkra ideális módon szervezzük meg a folyamatot. Két út áll előttünk: a saját futárok alkalmazása, vagy az aggregátorcégekkel kialakított partnerkapcsolat. Cikkünkben...
Így tökéletesítsd a házhoz szállítást – segítünk!
Az elhúzódó, több hullámban érkező koronavírus-járvány hosszútávon is átírta a fogyasztói szokásokat és számos ágazat működését. Mára beépültek a mindennapokba az új szokások: aki csak tudott, alkalmazkodott az új előírásokhoz, szabályokhoz, körülményekhez...
Habkönnyű elegancia az elviteles dobozokban is
A fine dining, a Bocuse d’Or és a molekuláris gasztronómia szerepét hasonlóan szokás megítélni, mint a Formula 1-et az autó- és motorfejlesztésben. Az innovációk közül a leghasznosabbak és legkiforrottabbak lecsöpögnek előbb az elegánsabb bisztrók, majd a polgári konyhák...
Noha a koronavírus-járvány az egész gazdaságot megrázta, a leginkább érintett szegmense kétségkívül a turizmus, a vendéglátás és a szórakoztatóipar. A vírus tavaszi hulláma során a szektor mentőövet kapott a kormányzattól, az önkormányzatoktól és az Európai...
„Ez az év a folyamatos megújulásról szól” – Interjú a Secret Chef Service alapítójával
Catering különleges helyeken, design finger foodok – a Secret Chef Service 2014 óta foglalkozik vendéglátással, idén azonban az ő működésüket is alaposan átalakította a járványhelyzet. A megoldásaikról az alapítóval, Sipos-Dávid Orsolyával beszélgettünk. Mutassátok be...