Minőségbiztosítás, környezetvédelem, személyesség – az ételek csomagolóanyagai több szempontból is az eredményes házhoz szállítás zálogai. Cikkünkben végigtekintettünk az aktuális lehetőségeken és a lehetséges jövőképeken – miközben az Aviko innovatív...
Talán nem túlzás azt állítani, hogy a sült krumpli a világ egyik, ha nem A legkedveltebb körete, és az sem titok, hogy a Konyhanyelven blog is különös rajongást érez a hasábburgonya iránt. Ez a mostani cikk ennek az imádatnak a kiteljesedése, és igyekszem végigvenni az...
Az idei nyár legmenőbb street foodjai
A street food mindig is az életünk része volt, legfeljebb másként hívtuk – mára viszont már egyre igényesebb, különlegesebb és finomabb ételeket találunk utcán fogyasztható formában is. Az új ötletek általában a világ különböző nemzeti konyháiból érkeznek, majd...
A kukorica azon sikertörténetek közé tartozik, amely csupán pár évszázada tarozik az európai gasztronómia égiszéhez, hiszen Amerika felfedezése után került át az öreg kontinensre. Azóta azonban töretlen népszerűségnek örvend, mind a takarmányozás, mind a köznépi...
Eljött a február, és nincs is jobb, mint a hideg időben behúzódni valahová, és némi ropogtatnivalóval felvértezve átvészelni a tél hátralévő részét. Ehhez adunk most némi segítséget, és mutatjuk be a világ falatoznivalóit – némely talán ismerősebb lesz, mint a...
Számos kiemelkedő területe van a gasztronómiának, amiért rajongani lehet, az egyik közülük a tökéletes steakek sütése. A marhafajtákról szóló cikkünkben már kitértünk arra, hogy a steak minőségét javarészt a választott állat fajtajellege, annak tartása, vágási...