Új termékkel gazdagodott az Aviko kínálata: ismerd meg a nyár sztárját, a Crunchy Shapes Grip ’n Dip csónakburgonyát! A Te étlapodon melyik a leglátványosabb fogás? Mikor vezettél be utoljára egy új tételt? A vendégek szívesen próbálnak ki új ételeket, miközben a jól...
Egyre jobban kezd terjedni a vegetáriánus és vegán gondolkodás, amelynek képviselői részben környezetvédelmi, részben etikai, részben egészségügyi okokból mondanak le a húsfogyasztásról. Mások pedig ha nem is állnak át szigorúan a vegetáriánus vagy vegán életmódra...
Vigyázz, kész, hal – könnyű fogások a nyári teraszokon
Az éttermek és vendéglátóhelyek újranyitása óta újra igazi szakmai kérdéseken törhetik a fejüket a chefek és vezető szakácsok. Hogyan szólítsuk meg a közönségünket az idei nyáron, milyen fogások és ízkombinációk lesznek a befutók? Egy biztos, nyáron a halakkal nem...
Karcsú és ellenállhatatlanul ropogós: bemutatkozik a Super Crunch Skinny szalmaburgonya
Új taggal bővült az Aviko legropogósabb termékcsaládja, a számos vágási méretű hasábburgonyát felsorakoztató Super Crunch Premium. A Skinny Fries szalmaburgonya a legvékonyabb családtag, átmérője mindössze 6 mm. Legkönnyebben a fiatal vendégeidet szólíthatod meg az extra...
Rengeteg hamburgeres tematikájú cikket olvashattatok itt már tőlem, de úgy gondolom, hogy az egyik legfontosabbról még nem esett szó, és ez nem más, mint az egész koncepció befogadó egysége: a zsömle. A hamburger bucik különböző fajtáit fogja ez a cikk bemutatni, így ha már...
Az idei nyár legmenőbb street foodjai
A street food mindig is az életünk része volt, legfeljebb másként hívtuk – mára viszont már egyre igényesebb, különlegesebb és finomabb ételeket találunk utcán fogyasztható formában is. Az új ötletek általában a világ különböző nemzeti konyháiból érkeznek, majd...