Hová fordulhat a vendég, ha helyszínt keres egy baráti találkozóhoz vagy egy üzleti ebédhez kedvező ajánlatokkal, személyre szabott feltételekkel? Hogyan szerezhetnek a vendéglátóhelyek új törzsvendégeket a lehető leghatékonyabban? Ezt a két igényt egyesíti a FOODON...
A vendéglátó szektor lassan egy éve tapossa a pandémia alakította ingoványos és rendkívül vékony ösvényt. Bár néhány optimista hang szerint már tényleg itt áll a küszöbön az éttermek újranyitása, az első negyedév még szinte biztosan a korlátozások jegyében telik...
Hotel-étterem trendek 2021-ben, amelyekkel érdemes számolni
A koronavírus-járvány olyan kihívások elé állította a HoReCa szektort, amit senki nem tudott volna megjósolni, a válság ugyanakkor egyben lehetőséget is jelent. A szállodák számára a leghelyesebb gondolkodás most az, ha proaktívan terveznek addig a pillanatig, amíg újra...
Komplett mentőcsomag az éttermek számára – Interjú a METRO Hagyja pihenni egy kicsit a konyháját is kampányáról
Idén decemberben a METRO is arra biztat, hogy az ünnepek alatt rendeljünk házhoz szállítással az éttermekből, hagyjuk pihenni a konyhát. A vendéglátóipart támogató kampány hátteréről Bősze Ákossal, a METRO HoReCa üzletfejlesztési vezetőjével beszélgettünk. Mutassa be...
Noha a koronavírus-járvány az egész gazdaságot megrázta, a leginkább érintett szegmense kétségkívül a turizmus, a vendéglátás és a szórakoztatóipar. A vírus tavaszi hulláma során a szektor mentőövet kapott a kormányzattól, az önkormányzatoktól és az Európai...
Közösségi média-tippek az éttermed számára, amelyek fellendíthetik a karácsonyi forgalmad
A járvány okozta korlátozások folyamatosan alakulnak, azonban az biztosnak látszik, hogy az idei karácsonyi időszak más lesz, mint ahogyan megszokhattuk. A nagy céges vacsorák, baráti és családi összejövetelek kiszorulhatnak az éttermekből, azonban ez nem jelenti azt, hogy Neked...