Ahogy több európai országban, úgy hazánkban is fokozatosan enyhül a járványügyi szabályozás, amelynek köszönhetően a vendéglátóhelyek is nyitva tarthatnak – bizonyos korlátok betartásával. Mivel a zárva tartás időszakát hirtelen rengeteg vállalkozás szeretné...
Praktikus, ehető, látványos – Kreatív elviteles megoldások a járvány idején is
Most, hogy megszűnt a helyben fogyasztás lehetősége, jóval nehezebb a dolguk van az éttermeknek, ha a személyes varázsukkal, egyedi ötleteikkel szeretnék lenyűgözni a vendégeket. A kényelmes berendezés, a hangulatos dekoráció vagy a kedves személyzet helyett gyakorlatilag csak...
Mik azok a dark kitchen-ek? – A gasztronómia legújabb trendjei
A HoReCa szektort és ezzel összefüggésben az ételkiszállítást érintő legnagyobb változás mostanában a dark kitchen-ök, más néven virtual, cloud vagy ghost kitchen-ök előretörése. A nem túl bizalomgerjesztő nevek valójában olyan éttermeket takarnak, amelyek kizárólag...
Komplett mentőcsomag az éttermek számára – Interjú a METRO Hagyja pihenni egy kicsit a konyháját is kampányáról
Idén decemberben a METRO is arra biztat, hogy az ünnepek alatt rendeljünk házhoz szállítással az éttermekből, hagyjuk pihenni a konyhát. A vendéglátóipart támogató kampány hátteréről Bősze Ákossal, a METRO HoReCa üzletfejlesztési vezetőjével beszélgettünk. Mutassa be...
Így szerezz elkötelezett és hűséges vásárlókat a kiszállítás során is!
Bár a karácsony előtti hetek és az ünnepek többnyire az egyik legsikeresebb időszak az éttermeknek, a vendéglátóhelyeknek és rendezvényszervezőknek, idén a vírushelyzet mindenkit egészen új kihívások elé állít. Hiába küzd most mindenki a vendéglátó szektorban a...
Átalakulás előtt a Horeca szektor – új megoldások és üzleti modellek a koronavírus-járvány hatására A HoReCa-szektor az egyik legérintettebb a koronavírus-járvány miatt: a tavaszi mélypont, majd a hullámzó nyári, őszi működési lehetőségek akár megfelezhetik a...