A melegétel-kiszállítás mellett új, élelmiszerrel és szállítással kapcsolatos területeken is hódít a Wolt. A járványhelyzetben tapasztalt trendekről és a közeljövő terveiről Tajta Ákos ügyvezetővel beszélgettünk. Tavaly tavasszal interjúztunk utoljára, az elmúlt...
Mozdulj el a prémium irányba kiszállításod során is Aviko megoldásokkal!
A kiszállítás és az elvitel közel egy éve a legfontosabb, pillanatnyilag a kizárólagos módja az éttermek működésének, így a korábban átmenetinek szánt, másodlagos megoldások megszilárdultak, tartóssá váltak. Az ételrendelés a vendégek számára is az éttermi...
Volt, aki napi kétszer rendelte házhoz kedvenc ételeit, de olyan netpincérező is akadt, aki a bevásárlását is szinte csak online intézte a tavalyi évben. Az alkoholrendelések alakulására nagy hatással voltak a járványügyi korlátozások és a reggeli kávét is előszeretettel...
Miért érdemes a bevonatos sült krumplikat felvenni a kínálatodba?
Amilyen egyszerű alapanyagnak tűnik, annyira sokféleképpen elkészíthető a burgonya – az Aviko kínálatában is több tucatnyi változatával találkozhattok, a krumpli ezer arcának korábban külön cikket is szenteltünk. Azonban nem csak ízlés kérdése, hogy mikor melyik típust...
Legyen egy étteremnek bármilyen jó a konyhája, manapság igazán nehéz kitűnni a papírdobozba csomagolt ételek sokaságából. Sokat volt már szó arról a blogon, hogy milyen ételeknek áll jól a kiszállítás, mik azok a fogások, amik minőségromlás nélkül bírják az utazást...
Snack-ek éjjel, snack-ek nappal – hogyan teremthetünk új étkezési alkalmakat?
A világ változik, ez pedig egyre nagyobb tömegek életén hagy nyomot – a változások alól senki nem vonhatja ki magát, így a szolgáltató szektor résztvevőinek érdemes úgy alakítaniuk a működésüket, hogy az új körülményekhez is idomuljanak. Az elmúlt években...