Az ünnepek a vendéglátó szektor számára is fejtörést jelentenek – hogyan prezentáljanak a családi otthon melegét megidéző, comfort food jellegű, mégis profin elkészített és tálalt sülteket? A jó séf ilyenkor ötvözi a tradíciót az innovációval, összekapcsolja a...
Újdonság az Aviko kínálatában: megérkezett az édesburgonya gerezd!
Az édesburgonya népszerűsége világszerte nő. Az Aviko kínálatában eddig is több praktikus változatban szerepelt ez a markáns ízű, sokoldalú zöldség. Az édesburgonya hasábok bizonyára már a Te kínálatodban is megtalálhatók, hiszen az egyik legnépszerűbb termékünk, az...
Legyen ez a karácsony más, mint a többi! Idén olyan télies ízvilágú süteményeket ajánlunk a kötelező, tradicionális édességeink mellé, amelyekkel feldobhatod az ünnepi ajánlatod – catering esetében is! A hagyományos összetevők, mint az alma, a csonthéjasok vagy a...
Az édesburgonya arcai – így használd az Aviko termékeit!
Az édesburgonya, avagy batáta látványos diadalmenetet futott be az elmúlt években: a sokoldalú zöldség itt, Közép-Európában is megtalálta a szerepét a konyhában. Míg nyersen leginkább ősszel, télen elérhető, az Aviko jóvoltából a szezonja egész évben kitart: a...
Egyre jobban kezd terjedni a vegetáriánus és vegán gondolkodás, amelynek képviselői részben környezetvédelmi, részben etikai, részben egészségügyi okokból mondanak le a húsfogyasztásról. Mások pedig ha nem is állnak át szigorúan a vegetáriánus vagy vegán életmódra...
„A járvány megtanított minket másképp gondolkodni” – Tapadeli interjú
Változatos melegétel pár perc alatt, érintésmentesen, szakképzett személyzet bevonása nélkül: ezt kínálja a Tapadeli a partnereinek. A koncepcióról és megvalósulásáról Zoltay Ágnessel beszélgettünk. Bemutatnátok néhány szóval a szolgáltatásotokat? A Tapadelit 2019-ben...