A Mártogatós Catering tavasszal az elsők között talált kiutat a járványhelyzet okozta korlátozásokból, az ünnepek előtt pedig újabb egyedi ötletekkel találja meg az utat a megrendelőkhöz. A megoldásaikról Prauda Gergővel, a cég vezetőjével beszélgettünk. Mutassátok be...
„Ez az év a folyamatos megújulásról szól” – Interjú a Secret Chef Service alapítójával
Catering különleges helyeken, design finger foodok – a Secret Chef Service 2014 óta foglalkozik vendéglátással, idén azonban az ő működésüket is alaposan átalakította a járványhelyzet. A megoldásaikról az alapítóval, Sipos-Dávid Orsolyával beszélgettünk. Mutassátok be...
A karácsonyi catering sztárja: a burgonyagratin
Francia elegancia, tökéletes ízélmény, könnyű elkészítés, ideális cateringes fogás – ez az Aviko burgonyagratin termékcsaládja, amely különleges, változatos és praktikus lehetőségeket nyújt az ünnepi időszakban is. Az Aviko burgonyagratin-ek minőségi összetevőkből...
Catering menü karácsonyra hangolva – kiszállításkompatibilis megoldások az ünnepi szezonban
Az idei karácsony más lesz, mint a többi – ha azonban alaposan felkészülsz a megváltozott körülményekre, a járvány sújtotta ünnep idején is megtalálhatod a számításaidat. Idén bizonyára kevesebb nagy céges ünnepségnek adhatsz otthont, ahogy a családi, baráti vacsorák...
A vendégvárás művészete – minden, amit a finger foodról tudni érdemes
Ahogy egyre népszerűbbé válik a catering étkeztetési forma, úgy fejlődik egyre magasabb szintre a finger food művészete is. De mi is az a finger food, és hogyan hozhatod ki a legtöbbet a műfajból? Megtudhatod a cikkünkből! A finger food tulajdonképpen apró, előre elkészített...
Attila telefonja folyamatosan csörög, nem hiába egy olyan vállalkozást vezet, amely egyszerre van jelen a közétkeztetésben, a rendezvényszervezésben és az ételkiszállításban. Míg másnak a nyár a pihenésről, addig neki a nyári táborok és esküvők menedzseléséről szól...