Elegáns teríték, harmonikus virágdíszek, precíz forgatókönyv – csak néhány elengedhetetlen kellék egy tökéletes catering lebonyolításához. A legfontosabb azonban mégiscsak a menü! Az összeállításakor figyelembe kell venni az esemény jellegét, a vendégek létszámát...
Robbanj be 2022-be! – Kreatív catering megoldások az újévre
Akár egy kis, visszafogott esemény, akár egy nagyszabású vállalati rendezvény cateringjét tervezed, az egyedi kínálat elengedhetetlen. Bár az étkeztetés csak egy kis része az eseményeknek, mégis ez az, amire az emberek a leginkább emlékezni fognak – akkor is, ha jól és...
5 érv a burgonyagratin mellett – 5 alkalom, amikor használhatod!
Az Aviko burgonyagratin termékcsaládja különleges, változatos és praktikus lehetőségeket nyújt az ünnepi időszakban és a mindennapokban egyaránt. Az alábbiakban 5 olyan helyzetet mutatunk, amelyben tökéletes megoldás a gratin. Az Aviko burgonyagratin-jai segítségével olyan...
Mediterrán életérzés a terrakotta utcácskákon, finom falatokkal a kézben – ismerd meg a legmenőbb spanyol street foodokat! Ha megtetszettek, akár a saját kínálatodba is bevezetheted őket! Kezdjük a churrosszal! A nálunk is egyre népszerűbb, fánkhoz hasonló édesség a...
Egészséges finomságok az online rendezvényeken is – interjú a Mártogatós Catering vezetőjével
A Mártogatós Catering tavasszal az elsők között talált kiutat a járványhelyzet okozta korlátozásokból, az ünnepek előtt pedig újabb egyedi ötletekkel találja meg az utat a megrendelőkhöz. A megoldásaikról Prauda Gergővel, a cég vezetőjével beszélgettünk. Mutassátok be...
„Ez az év a folyamatos megújulásról szól” – Interjú a Secret Chef Service alapítójával
Catering különleges helyeken, design finger foodok – a Secret Chef Service 2014 óta foglalkozik vendéglátással, idén azonban az ő működésüket is alaposan átalakította a járványhelyzet. A megoldásaikról az alapítóval, Sipos-Dávid Orsolyával beszélgettünk. Mutassátok be...