A húsvéti időszak új, szezonális étlapot kíván! Ilyenkor természetesen a sonkához kapcsolódó ételekben gondolkodhatunk leginkább, de egyre elterjedtebb a bárányhús fogyasztása is. A főbb alapanyagok között megtalálható a tojás, az újhagyma, a torma és a káposzta is –...
Elegáns teríték, harmonikus virágdíszek, precíz forgatókönyv – csak néhány elengedhetetlen kellék egy tökéletes catering lebonyolításához. A legfontosabb azonban mégiscsak a menü! Az összeállításakor figyelembe kell venni az esemény jellegét, a vendégek létszámát...
Az ünnepek beköszöntével a vendéglátás is teljes pompájában ragyog, az éttermek különleges, ünnepélyes fogásokkal várják vendégeiket. A hagyományos, tradicionális fogások mellett nem baj, ha felvillantjuk kínálatunkban a luxus, a lenyűgöző és pazar élvezetek...
Készüljünk az év végére! Aviko burgonyagratin-ek az ünnepi hangulatért
Francia elegancia, tökéletes ízélmény, könnyű elkészítés, ideális fogás cateringhez – ezt nyújtja az Aviko burgonyagratin termékcsaládja, amely különleges, változatos és praktikus lehetőségeket nyújt az ünnepi időszakban is. Készülj fel idejében a karácsonyi...
Segítség a konyhában: ismerd meg az Aviko hűtött termékeit!
Az Aviko hűtött burgonyatermékei gondoskodnak arról, hogy kevés konyhai munkával, mindig széles választékban kínálhass friss és ízletes köretet a vendégeidnek. Az előfőzött, hűtött és vákuumcsomagolt termékek 100%-ban természetesek, adalék és tartósítószer nélkül...
Így tökéletesítsd a házhoz szállítást – segítünk!
Az elhúzódó, több hullámban érkező koronavírus-járvány hosszútávon is átírta a fogyasztói szokásokat és számos ágazat működését. Mára beépültek a mindennapokba az új szokások: aki csak tudott, alkalmazkodott az új előírásokhoz, szabályokhoz, körülményekhez...