Az elhúzódó, több hullámban érkező koronavírus-járvány hosszútávon is átírta a fogyasztói szokásokat és számos ágazat működését. Mára beépültek a mindennapokba az új szokások: aki csak tudott, alkalmazkodott az új előírásokhoz, szabályokhoz, körülményekhez...
Karácsonyi halételek, kiszállításra is készen
A karácsonyi ünnepi asztalon a kelet-európai térségben örökbérletes helye van a halas fogásoknak, kezdve az előételektől a leveseken át egészen a főételekig. A Duna-menti országok jellegzetes karácsonyi fogása a paprikás halleves, amely a vendéglátós békeidőkben az...
A karácsonyi catering sztárja: a burgonyagratin
Francia elegancia, tökéletes ízélmény, könnyű elkészítés, ideális cateringes fogás – ez az Aviko burgonyagratin termékcsaládja, amely különleges, változatos és praktikus lehetőségeket nyújt az ünnepi időszakban is. Az Aviko burgonyagratin-ek minőségi összetevőkből...
Korábbi cikkeinkben nem győztünk szuperlatívuszokban írni az ősz jelentette gasztronómiai bőségről, melynek egyik sarokköve a szezonális vadhúsok elérhetősége. A közép-európai régió kiemelkedő gasztronómiai értéke a vadhús, a környező országok konyhája...
Az Aviko termékkínálata több tucat különböző köretet, kiegészítő fogást számlál, ráadásul az év végéhez közeledve még új termék is felkerült a palettára: ismerjétek meg az ementáli sajtos – spenótos gratint! Írásunkban a sokrétű felhasználás mellett...
Az Aviko széles és egyre bővülő kínálatának két termékét hoztuk el nektek ez alkalommal, hogy jobban megismerjétek praktikus és változatos oldalukat. Az egyik az édesburgonyás gratin, a másik pedig a zöldfűszeres mini gratin. A gratin egy francia eredetű étel, amely...