Elegáns teríték, harmonikus virágdíszek, precíz forgatókönyv – csak néhány elengedhetetlen kellék egy tökéletes catering lebonyolításához. A legfontosabb azonban mégiscsak a menü! Az összeállításakor figyelembe kell venni az esemény jellegét, a vendégek létszámát...
Az élelmiszer-pazarlás komplex probléma, amihez hozzájárulnak a társadalom változásai és az egyéni szokásaink átalakulása is. A világháborúk óta nem volt igazi gond az élelmiszerhiány, alapanyagok széles választékából válogathatunk kényünk-kedvünk szerint folyamatosan...
Csak néhány kattintás – applikációk, amelyek megkönnyítik a munkát a vendéglátóiparban
Személyzeti kérdések, készletezés, könyvelés, költségvetés, receptek – szerencsére ma már egyiket sem kell kockás füzetben vezetned! Cikkünkben olyan hasznos alkalmazásokat gyűjtöttünk össze, amelyek megkönnyítik az éttermet, bárt üzemeltetők életét. ParTender...
5 érv a burgonyagratin mellett – 5 alkalom, amikor használhatod!
Az Aviko burgonyagratin termékcsaládja különleges, változatos és praktikus lehetőségeket nyújt az ünnepi időszakban és a mindennapokban egyaránt. Az alábbiakban 5 olyan helyzetet mutatunk, amelyben tökéletes megoldás a gratin. Az Aviko burgonyagratin-jai segítségével olyan...
Készüljünk az év végére! Aviko burgonyagratin-ek az ünnepi hangulatért
Francia elegancia, tökéletes ízélmény, könnyű elkészítés, ideális fogás cateringhez – ezt nyújtja az Aviko burgonyagratin termékcsaládja, amely különleges, változatos és praktikus lehetőségeket nyújt az ünnepi időszakban is. Készülj fel idejében a karácsonyi...
Egyre nagyobb figyelem hárul a különböző ételallergiákra, -érzékenységekre és -intoleranciákra, míg mások egészségügyi vagy életmódbeli megfontolásból kerülnek bizonyos hozzávalókat. Cikkünkben összegyűjtöttük a leggyakoribb alapanyagokat, amelyek problémásak...