A Móricz Zsigmond körtéren nyitotta meg a harmadik egységét a Rizmajer Sörház májusban. Az új hely kínálatáról és a kézműves sörök legújabb trendjeiről Kiss Tamás konyhafőnökkel beszélgettünk. Mióta terveztétek egy új egység nyitását, és miért a Móricz Zsigmond...
Hogy mi a comfort food és hogyan hat ránk, azt nemrég külön cikkben jártuk körbe. Ezek a kulturálisan meghatározott ételek általában a gyermekkorunk édes emlékeit idézik meg, magas szénhidrát-, cukor- vagy zsírtartalmuk miatt pedig olyan hormonokat szabadítanak fel a...
A vendéglátás kulcsa, hogy nagyszerű vendégélményt nyújtsunk. Ennek az éttermed működésében is központi szerepet kell kapnia, hiszen ha jól csinálod, akkor a vendégek pozitív véleményeket hagynak az online térben, illetve törzsvendégként vissza-visszatérnek akár...
Újraindult a #jótettem kampány – így ösztönözd vásárlóidat a házhozszállításra!
A Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) először tavasszal, a koronavírus-járvány első hulláma idején hirdette meg a #jótettem kampányt, amellyel az elviteles, kiszállításos fogyasztásra ösztönözte a vendégeket a nehéz helyzetbe került éttermek megsegítése, a munkahelyek...
Praktikus, ehető, látványos – Kreatív elviteles megoldások a járvány idején is
Most, hogy megszűnt a helyben fogyasztás lehetősége, jóval nehezebb a dolguk van az éttermeknek, ha a személyes varázsukkal, egyedi ötleteikkel szeretnék lenyűgözni a vendégeket. A kényelmes berendezés, a hangulatos dekoráció vagy a kedves személyzet helyett gyakorlatilag csak...
Természetessé vált a házhoz szállítás – NetPincér interjú a második hullámban
Tavasszal, a koronavírus-járvány első hulláma idején már interjúztunk az egyik legnagyobb hazai ételrendelési vállalat, a NetPincér képviselőivel, most az azóta eltelt időszak tapasztalatairól és az újdonságaikról beszélgettünk. Melyek az elmúlt 9 hónap legfontosabb...