Tavasszal, a koronavírus-járvány első hulláma idején már interjúztunk az egyik legnagyobb hazai ételrendelési vállalat, a NetPincér képviselőivel, most az azóta eltelt időszak tapasztalatairól és az újdonságaikról beszélgettünk. Melyek az elmúlt 9 hónap legfontosabb...
Az utcáról a dobozba – gyors jelentés a magyar street food helyzetéről
Hogyan birkóznak meg a járványhelyzettel a hazai street food ágazat képviselői? Működhet-e házhoz szállítással egy olyan szektor, ami jellegéből adódóan a fesztiválokkal és az utcai falatozással fonódik össze? Az aktuális stratégiájukról a faddi Gringo Bár és a...
Kalandozás az érzékek útján – Valentin-napi páros ajánlatok
Még a bizonytalanságba burkolózik, hogy a szerelmespárok otthon kénytelenek-e ünnepelni a Valentin-napot, vagy akár éttermi körülmények között is hódolhatnak a gasztronómiának és a romantikának. Az éttermeknek mindenesetre érdemes ötletes, páros, romantikára hangolt...
Farsangi hangulat a négy fal között is – Aviko megoldások a karneváli szezonra
A vízkereszttől hamvazószerdáig tartó időszak a vigadozás, mulatozás, evés-ivás, bálozás, karneválozás ideje, amit a böjt követ. Igaz, hogy idén várhatóan ez a vidám időszak is az online térbe és a négy fal közé tevődik át, de ez nem jelenti azt, hogy a...
Dizájner fogás pillanatok alatt – Bemutatkoznak az Aviko burgonyarácsok
Mi a leglátványosabb fogás az étlapodon? Ha most elgondolkodtál, van egy jó hírünk: az Aviko burgonyarácsok könnyedén betöltik ezt a szerepet, így nem csak a rendelésekben, hanem az Instagramon is garantáltan visszaköszönnek! Cikkünkből részletesebben is megismerheted ennek...
Így alkalmazd a sous-vide technológiát a kiszállítás alatt (is)
Az utóbbi időszak legjelentősebb áttörése a gasztronómiában a sous-vide technológiai fejlődése és elterjedése volt. A technika lényege, hogy vákuumban, tökéletes felületi érintkezéssel, az alapanyagnak megfelelően tökéletes hőfokon végezzük a hőközlést. Számos...