Rácsok, csónakok, napsütés – Crunchy Shapes termékek a tökéletes nyári hangulatért

Ez a nyár legyen más, mint a többi! Az új Crunchy Shapes termékcsalád az Aviko burgonyáitól megszokott magas minőséget és gazdag ízvilágot önti meghökkentő formába. A termékcsalád első két tagja, a burgonyarács és a csónakburgonya a megváltozott fogyasztói szokásokra is választ ad. A snack-ek népszerűvé válása, a könnyen fogyasztható, ízletes fogások előretörése és a tetszés szerint alakítható felhasználás látványos tendenciák napjainkban, a nyári időszakban pedig kiemelt szerepet kapnak a gyorsan, útközben vagy a szabadban is elfogyasztható, hosszan ropogós falatok. Tedd még színesebbé és egyedibbé a kínálatod a Crunchy Shapes burgonyakülönlegességekkel!  

Burgonyarács 

A látványos megjelenésű, kézreálló méretű burgonyarács friss burgonyából készül, különleges, hullámos szeleteléssel. A termék a gyártás során speciális bevonatot kap, hogy hosszan ropogós és meleg maradjon – így elvitelre és kiszállításra is tökéletesen alkalmas. A napraforgóolajban elősütött rácsok megőrzik a burgonya természetes zamatát, miközben enyhe fűszerezésüknek köszönhetően önmagukban is remek csemegének számítanak. Se nem chips, se nem burgonyaszelet, se nem hasábburgonya – ez egy olyan egyedi különlegesség, ami kitör a megszokott kategóriákból, éppen ezért rendkívül sokoldalúan felhasználható, miközben a vendégeidnek is biztosan megakad rajta a szeme. 

A burgonyarácsokkal biztosan játékban maradhatsz a legfiatalabb generációknál is, akik a fogyasztók egyre nagyobb százalékát teszik ki. A látványos formák egyenesen a közösségi médiába kívánkoznak: ne felejts el Te sem posztolni róluk, és biztasd erre a vendégeidet is! 

Lássuk, hogyan használhatóak a burgonyarácsok: 

  • Önmagukban: ahogyan egy tál chips, sült krumpli vagy egyéb snack, a burgonyarácsok is remekül megállják a helyüket önmagukban vagy mártogatóssal kiegészítve könnyű ebédként, uzsonnaként vagy vacsoraként. 
  • Feltétekkel: a burgonyarácsokhoz remekül illenek az ázsiai raguk, például a kimcshi, de salsa szósszal, pulled porkkal és coleslaw salátával leöntve is ízletes, tápláló fogás az eredmény! A vegetáriánus variációk üde színfoltokkal gazdagíthatják a húsmentes kínálatodat is. 
  • Köretként: a hasábburgonyához hasonlóan hal- és húsételek mellé is remek alternatívát nyújtanak a burgonyarácsok. Dobd fel a jól megszokott bécsi szeletet! 
  • Hamburger kiegészítőjeként: ellenállhatatlan ropogtatnivaló egy kézműves burger mellé! 

A fagyasztott burgonyarácsok 2 évig megőrzik a minőségüket, egy lépésben elkészíthetőek. Sütőben 220 °C-on 20 perc alatt, olajsütőben 175 °C-on mindössze 3,5 perc alatt készre sülnek.  

Csónakburgonya  

A ropogós Grip ’n Dip csónakburgonya rendhagyó formája a jól ismert, kiváló burgonyaízzel párosul, így a termék tökéletes alternatívája lehet a hagyományos hasábburgonyának, ha különösen látványos kreációkat vagy mártogatós opciókat kínálnál a vendégeknek. Nyári séta a vízparton egy tál különleges sült krumplival és házi szósszal – kihagyhatatlan ajánlat a vendégeid számára!  

A csónakburgonya ugyanis kifejezetten mártogatásra termett: az U alak különösen alkalmas a szószok kikanalazására. Használhatod előételként, önmagában, snackként, csipegetős tálak alkotóelemeként, gourmet burgerek, hús- vagy zöldségételek mellé egyaránt.  

Jó hír, hogy a csónakburgonya szintén alkalmas elvitelre és kiszállításra: ez a termék is gluténmentes bevonatot kap a gyártás során, amelynek köszönhetően elkészítés után akár 20 percen át meleg és extra ropogós marad. Így akkor is éttermi élményt nyújthatsz a vásárlóidnak, ha dobozban juttatod el hozzájuk a snack-et. A szintén 2 évig eltartható, gyorsfagyasztott, napraforgóolajban elősütött burgonya elkészítése – a rokon Aviko termékekhez hasonlóan – pofonegyszerű: olajsütőben mindössze 3-3,5 perc sütést igényel 175°C-on. 

Ez is tetszhet