Csak néhány kattintás – applikációk, amelyek megkönnyítik a munkát a vendéglátóiparban

Személyzeti kérdések, készletezés, könyvelés, költségvetés, receptek – szerencsére ma már egyiket sem kell kockás füzetben vezetned! Cikkünkben olyan hasznos alkalmazásokat gyűjtöttünk össze, amelyek megkönnyítik az éttermet, bárt üzemeltetők életét.

ParTender

Órák helyett percek alatt ellenőrizheted a készleted az okostelefonodra telepített ParTender alkalmazással. Az applikáció lehetővé teszi, hogy kávézód, bárod virtuális változatát az okostelefonodra helyezd. Csak sétálj végig az üvegek mellett és pipáld ki, amit látsz. Egyszerűen érintsd meg az ital szintjét a palackban, majd lapozz a polcon lévő következő palackhoz. A vállalkozásodban tapasztalható fogyasztási tendenciák grafikonjait is megtekintheted.

Mixology

A Mixology egy olyan alkalmazás, amely italok és koktélok receptjeit tartalmazza, így időről időre kipróbálhatsz valami újat. Böngéssz a 8000 recept és több mint 1000 hozzávaló között! A Bővebben fülre kattintva európai vagy amerikai mértékegységeket is választhatsz az összes koktélrecept esetében.

Chowly

A Chowly zökkenőmentesen összekapcsolja a harmadik féltől származó online rendelési platformokat az éttermed értékesítési pontjával. Csökkentsd a hibákat és a rendelések kézi bevitelével töltött időt a kiszállításos vagy elviteles kérések esetében, hogy a csapatod arra koncentrálhasson, amit igazán szeret!

HotSchedules

A HotSchedules mobilbarát, felhőalapú megoldást kínál, amely segít csökkenteni a vezetőknek az alkalmazottak munkarendjének létrehozásához, kihirdetéséhez és kezeléséhez szükséges időt. Segít a megfelelő embereket a megfelelő időbe beosztani, így csökkentve a munkaerőköltségeket – az alkalmazás szerint akár 2 százalékkal is.

Restaurant365

A Restaurant365 egy éttermek számára kifejlesztett, összevont back-office megoldás, amely segít a könyvelés, a leltár és a munkaerő-ütemezés kezelésében. Előrejelzi a várható eladásokat, és ellenőrzi az élelmiszerköltségeket, valamint támogatja a személyzet beosztásának optimalizálását az értékesítési előzmények és az ütemezés alapján, de még az időjárást is figyelembe veszi.

Aviko PRO

Az Aviko Pro applikáció egy tudástár, melyet a készítők – az Aviko munkatársaival és a vendéglátásban dolgozókkal konzultálva – kifejezetten úgy alakítottak ki, hogy nap mint nap segítse a HoReCa szektor döntéshozóinak munkáját – mindezt kompakt formában. Az alkalmazásban kiválaszthatjuk profilunkat, ami lehetővé teszi, hogy személyre szabott és releváns hírek, információk, tippek jelenjenek meg. A receptek, termékismertetők áttekinthetően, könnyen kezelhető formában szerepelnek az alkalmazásban, amely gyors segítséget nyújthat a mindennapokban.

Untappd

Gondoljunk a vendégek szórakoztatására is! Az Untappd egy mobil közösségi médiafelület, amely lehetővé teszi a törzsvendégek számára, hogy megosszák egymással a kedvenc söreiket, amelyeket a kocsmádban, bárodban, éttermedben isznak. Becsekkolhatnak a helyszínen, új söröket fedezhetnek fel a környéken és értékelhetik is őket – érdemes tehát regisztrálnod és naprakészen tartanod az itallapod ebben az alkalmazásban is!

Ez is tetszhet

Szólj hozzá!