Segítség a konyhában: ismerd meg az Aviko hűtött termékeit!

Az Aviko hűtött burgonyatermékei gondoskodnak arról, hogy kevés konyhai munkával, mindig széles választékban kínálhass friss és ízletes köretet a vendégeidnek.

Az előfőzött, hűtött és vákuumcsomagolt termékek 100%-ban természetesek, adalék és tartósítószer nélkül készülnek, a karakteres burgonyaíz és az étvágygerjesztő megjelenés pedig az év bármely szakában garantált – így bármikor térnek is be hozzád a vendégeid, állandóan magas minőségű körettel várhatod őket, ami ráadásul pillanatok alatt kész. A hűtött termékek ugyanis csupán egy rövid hőkezelést igényelnek, komolyabb előkészítésre nincs szükség – így a konyhádban megmarad a tisztaság és rend, a csapat pedig fordíthatja az energiáit a többi fogás elkészítésére.

A hűtött termékek több csoportba oszthatók. Találhatók a kínálatban egész burgonyák: a hámozott zöldségek nagyobb, 30/40-es és kisebb, 20/30-as méretben is kaphatók. A héjas egész burgonyák közepes vagy nagy méreteben elérhetők. Igazi különlegességnek számít a Steam&Fresh héjas apró burgonya: az egész terméket átgőzölő, különleges hőkezelési technika egyenletes szerkezetet biztosít, így megőrzi a tápanyagokat és a friss burgonyaízt. A héjában sült burgonya megtöltve önmagában is kitölt egy fogást.

A szeletelt, pasztőrözött burgonyaspecialitások minden professzionális konyhában meggyorsítják a munkát: a burgonyagerezdek, burgonyaszeletek és burgonyakockák több előkészítési lépést megspórolnak a csapatod számára, körülbelül negyedóra alatt elkészítheted őket mosás, hámozás, darabolás stb. nélkül. Sosem volt még ilyen egyszerű burgonyasalátát, mártogatós tálat vagy krumplilevest készíteni!

Még különlegesebbnek számítanak a marinált burgonyák és a burgonyagratinek: a sous-vide eljárással előkészített termékek tálalásra készen állnak, ízesíteni sem szükséges őket. A kiválóan felhasználható, könnyen melegíthető és tálalható termékcsalád magas minőségű összetevőkből készül, ráadásul a gyártástól számítva három hónapig eltartható. A marinált burgonya citromos-borsos, chilis-mogyoróhagymás és medvehagymás változatban kapható, a házias jellegű, gazdagon tejszínezett sajtos-tejszínes burgonyagratin prémium minősége biztosan lenyűgözi a vendégeket. Roston sültek, saláták, garnéla mellé izgalmas kötetet adnak.

Az Aviko hűtött hasábburgonyák hasonlóan széles választékban elérhetők, mint a fagyasztottak. Az előfőzött és elősütött, aranysárga hasábok természetes burgonyaízzel kényeztetnek. A ropogós és omlós sült krumpli nemcsak egész évben állandó minőségben elérhető, de egészségesebb megoldást is jelent, mivel kevesebb olajat vesz fel sütés közben. A védőgázas csomagolásban kapható, 21 napig eltartható hasábburgonyák közül a legnépszerűbb a 11 mm-es. Igény szerint egyéb vágási méretek a weblapon találhatóak vagy értékesítő kollégáink tudnak bővebb felvilágosítást adni.  

Az Aviko zászlóshajója, a Super Crunch is elérhető hűtött változatban: a 7 és 11 mm-es változat előnye, hogy még tovább, legalább 30 percig ropogós marad a sütés után a melegen tartó lámpa alatt. Elvitelre és kiszállításra is kiváló választás!

Ha szívesen kipróbálnád őket, keresd fel értékesítő kollégáinkat, készséggel segítenek a választásban!

Ez is tetszhet

Szólj hozzá!