Super Crunch Premium vágási méretek – mikor mit használj?

Az Aviko teljes portfóliójában, így a hasábburgonyák között is a sokszínűségre és a változatosságra törekszik – nincs ez másképp a Super Crunch Premium termékcsalád esetében sem, melyben különböző vágási méretű és típusú hasábburgonyák találhatóak. A prémium minőségű termékcsaládban hat különböző vastagságú (steakhouse, 18 mm, 15 mm, 9,5 mm, 7 mm, 6 mm – Skinny) krumpli kap helyet, amelyek közül kettő (9,5 mm, 6 mm) sima és héjas változatban is elérhető. Ismerd meg, milyen változatos módokon használhatod fel a nyolc terméket!

A prémium kategória azt jelenti, hogy a termékcsaládban a szálhosszúságra vonatkozó specifikációk sokkal szigorúbbak, így a csomagban sokkal egységesebb és hosszabb szálakat találhatunk, mint az átlagos hasábburgonyák esetében. Ez nem pusztán a vizuális érték miatt fontos, az adagolást is jelentősen megkönnyíti. A magas minőség garanciája a rizslisztes bevonat is, melynek köszönhetően a Super Crunch hasábok rendkívül ropogósak, valamint sütés után hosszabb ideig, akár 20 percen át ropogósak maradnak. Fontos megemlíteni, hogy a Super Crunch Premium termékek gluténmentesek, így bátran kínálhatjuk gluténérzékeny vendégeinknek is.

A termékcsalád sokszínűsége miatt a vendéglátás bármely szegmensében ideális megoldást nyújthat. Ezzel a kiváló minőségű termékkel meggyőzhetjük a vendégeket arról, hogy éttermünkben első osztályú alapanyagokkal dolgozunk, és odafigyelünk a részletekre. A bevonatnak köszönhetően akár catering szolgáltatás vagy házhozszállítás, elvitel esetében is jó választás a Super Crunch Premium hasábburgonya, hiszen a bevonat miatt hosszabb idő után is kellemes ízű és textúrájú köretet kínálhatunk, megfelelő, lyukacsos csomagolás esetén a krumpli a bedobozolást is jól bírja. A bevonat a vastagabb változatok esetén tartósabb melegséget, míg a vékonyabb változatoknál tartósabb ropogósságot garantál – kísérletezd ki, a Te szolgáltatásod esetében melyik térül meg jobban! A hasábburgonya a street food jellegű éttermekben is szinte kötelező elem: ideális köret egy hamburger mellé és gyorsan elkészül. Az elkészítési időt tekintve a 7 mm-es hasábburgonya a legkedvezőbb, mely mindössze 2,5-3 perc alatt megsül, ezért kifejezetten jó választás büfé jellegű éttermekben, például strandokon vagy turisztikai látványosságoknál található vendéglátó egységekben.

A termékcsalád különböző méretű és típusú hasábburgonyái azt is lehetővé teszik, hogy a különböző stílusú fogások mellé különböző köretet párosíthassunk. Jelenleg leginkább a 9,5 mm-es vágási méretű hasábburgonya hódít a piacon és a héjas változat is feltörekvőben van a házias jelleget tükröző trend felívelésének következtében. Vannak, akik előnyben részesítik a julienne vágású hasábburgonyát, mások pedig inkább a klasszikus vagy a vastagabb verziót kedvelik. A fiatalok körében a legnépszerűbbek a különösen hosszú és vékony szálakból álló Skinny változatok – ha a Z-generáció a célcsoportod, ezt érdemes figyelembe venned! Szintén érdekes összefüggés, hogy a vendégek egy-egy speciálisabb köretért szívesebben adnak ki több pénzt, így például a héjas, a Skinny vagy a steakhouse változatokért magasabb árat kérhetünk, ezáltal nagyobb profitra tehetünk szert. Merjünk újítani, kísérletezni – a végén biztosan megtérül majd a befektetett energia.

Fontos ügyelni arra, hogy felhasználás előtt ne olvadjanak ki a mélyhűtött Super Crunch Premium termékek, ugyanis a bevonat sérülhet ezáltal, ami pedig minőségromláshoz vezethet. Ráadásul időt is spórolhatunk, ha a kiolvasztás fázisát elhagyjuk. A hasábburgonyák elkészítéséhez legegyszerűbb a fritőz használata. A hasábok 175 °C-os olajban 3-3,5 perc alatt készre sülnek: a végeredmény egy kívül ropogós, belül lágy burgonya. A termék a hosszú eltarthatósága miatt – 24 hónap – akár kisebb vagy alacsonyabb forgási sebességű vendéglátóegységek számára is tökéletes választás.

Kipróbálnád valamelyik Super Crunch Premium terméket? Értékesítő kollégáink készséggel segítenek a választásban.

Ez is tetszhet

Szólj hozzá!