Emeld új szintre a sült krumplit! – Bemutatkozik a Crunchy Shapes termékcsalád

A Crunchy Shapes termékcsalád az Aviko burgonyáitól megszokott magas minőséget és gazdag ízvilágot önti különleges formába. A termékcsalád első két tagja, a burgonyarács és a csónakburgonya a megváltozott fogyasztói szokásokra ad választ: a snack-ek népszerűvé válása, a könnyen fogyasztható, ízletes fogások előretörése és a tetszés szerint alakítható felhasználás mind az idén bemutatkozó termékcsalád mellett szól.

Burgonyarács

A látványos megjelenésű, kézreálló méretű burgonyarács friss burgonyából készül, különleges, hullámos szeleteléssel. A termék a gyártás során speciális bevonatot kap, hogy hosszan ropogós és meleg maradjon – így elvitelre és kiszállításra is tökéletesen alkalmas. A napraforgóolajban elősütött rácsok megőrzik a burgonya természetes zamatát, miközben enyhe fűszerezésüknek köszönhetően önmagukban is remek csemegének számítanak. Se nem chips, se nem burgonyaszelet, se nem hasábburgonya – ez egy olyan egyedi különlegesség, ami kitör a megszokott kategóriákból, éppen ezért rendkívül sokoldalúan felhasználható, miközben a vendégeidnek is biztosan megakad rajta a szeme.

A burgonyarácsokkal biztosan játékban maradhatsz az Y-, Z- vagy millennial generációnál is, akik a fogyasztók egyre nagyobb százalékát teszik ki. A látványos formák egyenesen a közösségi médiába kívánkoznak: ne felejts el Te sem posztolni róluk, és biztasd erre a vendégeidet is!

Lássuk, hogyan használhatóak a burgonyarácsok:

  • Önmagukban: ahogyan egy tál chips, sült krumpli vagy egyéb snack, a burgonyarácsok is remekül megállják a helyüket önmagukban, esetleg egy kis mártogatóssal kiegészítve könnyű ebédként, uzsonnaként vagy vacsoraként.
  • Feltétekkel: a burgonyarácsokhoz remekül illenek az ázsiai raguk, például a kimcshi, de salsa szósszal, pulled porkkal és coleslaw salátával leöntve is ízletes, tápláló fogás az eredmény! A vegetáriánus variációk üde színfoltokkal gazdagíthatják a húsmentes kínálatodat is.
  • Köretként: a hasábburgonyához hasonlóan hal- és húsételek mellé is remek alternatívát nyújtanak a burgonyarácsok. Dobd fel a jól megszokott bécsi szeletet!
  • Hamburger kiegészítőjeként: ellenállhatatlan ropogtatnivaló kicsiknek és nagyoknak!

A fagyasztott burgonyarácsok 2 évig megőrzik a minőségüket, sütőben vagy olajsütőben egy lépésben elkészíthetőek.

Csónakburgonya

Meghódította a nyári teraszokat, a diadalútja pedig ősszel is folytatódik: a ropogós Grip ’n Dip csónakburgonya különleges, U alakú formája a jól ismert burgonyaízzel párosul, így a termék tökéletes alternatívája lehet a hagyományos hasábburgonyának, ha különösen látványos kreációkat vagy mártogatós opciókat kínálnál a vendégeknek.

A csónakburgonya ugyanis kifejezetten mártogatásra termett: az U alak különösen alkalmas a szószok kikanalazására. Használhatod előételként, önmagában, snackként, csipegetős tálak alkotóelemeként, gourmet burgerek vagy hús- vagy zöldségételek mellé egyaránt.

Jó hír, hogy a csónakburgonya szintén alkalmas elvitelre és kiszállításra: a termék a gyártás során gluténmentes bevonatot kap, amelynek köszönhetően elkészítés után akár 20 percen át meleg és extra ropogós marad. Így akkor is éttermi élményt nyújthatsz a vásárlóidnak, ha dobozban juttatod el hozzájuk a snack-et. A szintén 2 évig eltartható, gyorsfagyasztott, napraforgóolajban elősütött burgonya elkészítése – a rokon Aviko termékekhez hasonlóan – pofonegyszerű: olajsütőben mindössze 3-3,5 perc sütést igényel 175°C-on.

Kipróbálnád a Crunchy Shapes termékcsalád tagjait? Értékesítő kollégáink készséggel állnak a rendelkezésedre!

Ez is tetszhet

Szólj hozzá!