Mártogatásra fel! – Megérkezett a különlegesen ropogós Grip ‘n Dip csónakburgonya

Új termékkel gazdagodott az Aviko kínálata: ismerd meg a nyár sztárját, a Crunchy Shapes Grip ’n Dip csónakburgonyát!

A Te étlapodon melyik a leglátványosabb fogás? Mikor vezettél be utoljára egy új tételt? A vendégek szívesen próbálnak ki új ételeket, miközben a jól megszokott ízekhez is ragaszkodnak – az Aviko újdonsága, a Grip ’n Dip csónakburgonya pedig mindkét szempontnak megfelel. A különleges, ropogós, U alakú forma a jól ismert burgonyaízzel párosul, így a termék tökéletes alternatívája lehet a hagyományos hasábburgonyának, ha különösen látványos kreációkat vagy mártogatós opciókat kínálnál a vendégeknek.

A figyelemfelkeltő formájú sült krumpli ugyanis kifejezetten mártogatásra termett: az U alak különösen alkalmas a szószok kikanalazására, speciális bevonatának köszönhetően pedig hosszan megőrzi a ropogósságát. Használhatod előételként, önmagában, snack-ként, csipegetős tálak alkotóelemeként, gourmet burgerek vagy hús- vagy zöldségételek mellé egyaránt. A tálak idén nyáron egyébként is nagyon népszerűek, hiszen végre visszatérhettek a nagyobb társaságok is az éttermekbe, a közös étkezés élményét pedig még élénkebbé teszi a közös tálból fogyasztás. Készíts mellé sajttálat Aviko sajtfalatkákkal, házi mártogatósokat, hogy a legtöbbet hozhasd ki a termékből!

Ezzel egyidőben ugyanakkor a házhoz szállítás és elvitel lehetősége is népszerű maradt, hiszen rengetegen építették be a mindennapjaikba ezeket az étkezési formákat a járványhelyzetben. A csónakburgonya ehhez is tökéletes választás: a piacon egyedülálló módon a speciális vágású termék a gyártás során gluténmentes bevonatot kap, amelynek köszönhetően elkészítés után akár 20 percen át meleg és extra ropogós marad. Így akkor is éttermi élményt nyújthatsz a vásárlóidnak, ha dobozban juttatod el hozzájuk a snack-et. A gyorsfagyasztott, napraforgóolajban elősütött burgonya elkészítése egyébként – a rokon Aviko termékekhez hasonlóan – pofonegyszerű: olajsütőben mindössze 3-3,5 perc sütést igényel 175°C-on.

Ha tehát szívesen kísérleteznél egy új irányvonallal és lepnéd meg a vendégeid egy egyedülálló, mártogatós étkezési élménnyel, a csónakburgonya értékes megoldás lehet! A nagy nyári sportesemények idején különösen népszerű választás lehet a könnyed, mártogatós menü, de sétálós fogásként vagy snack-es étkezések részeként is megtalálhatja az útját a vásárlókhoz.

Kipróbálnád az Aviko Grip ‘n Dip csónakburgonyát? Értékesítő kollégáink készséggel állnak a rendelkezésedre!

Ez is tetszhet

Szólj hozzá!