Új termék a kínálatunkban! Ismerd meg a Super Crunch héjas szalmaburgonyát!

Ismered a Super Crunch Premium termékcsalád legvékonyabb tagját, a Skinny szalmaburgonyát? Próbáld ki a különleges, héjas változatát is! Cikkünkben a legújabb termékünk előnyeit mutatjuk be.

A Super Crunch Skinny 6 mm-es szalmaburgonya elsősorban a fiatalok kedvence – és mivel az újranyitás után elsőként a Z-generáció szeretne visszatérni az éttermekbe, érdemes engedni a trendeknek és olyan fogásokkal várni őket, amelyeknek nem tudnak ellenállni! A szuper hosszú, szuper vékony és szuper ropogós hasábburgonya fenséges burgonyaízzel kecsegtet, és egyformán jól illik halakhoz és húsokhoz köretként, vegetáriánus fogásokhoz és burgerekhez. A Skinny látványos termék, hiszen a hosszú szálak nagyon látványosak a tányéron – ha már felvetted a kínálatodba, reklámanyagokon is érdemes kiemelni a megjelenését!

Ha a Skinny már jól bevált az étlapodon, lépj tovább és ismerkedj meg rusztikus „testvérével”! A legújabb változat, a héjas szalmaburgonya magában hordozza a Skinny értékeit, de a végein található vékony héj még különlegesebbé teszi. Tűnj ki a tömegből ezzel a természetes megjelenésű, ismerős hangulatot árasztó darabbal! A héjas (skin on) szalmaburgonya szintén rendkívül vékony (6×6 mm-es) vágással, látványosan hosszú szálakkal csábít, a kézműves megjelenés pedig igazi éttermi élményt kínál a vendégeknek akár helyben fogyasztják, akár kiszállításra vagy elvitelre kérik. A termék ugyanis – a Super Crunch termékcsalád többi tagjához hasonlóan – a gyártás során gluténmentes bevonatot kap, amelynek köszönhetően hosszan ropogós marad melegítőlámpa alatt vagy becsomagolva is! Köretként, hamburgerek kísérőjeként, önmagában vagy raguk alapjaként is megállja a helyét. Így az újranyitás után bármilyen éttermi helyzetben felhasználhatod.

A GMO-mentes termék 100%-os napraforgóolajban elősütve készül, neked pedig nincs más dolgod, mint olajsütőben 175 °C-on 2-4 perc alatt készre sütni. A különlegesen ropogós, gazdag burgonyaízű hasábok azonnal tálalásra készen állnak!

Ha szívesen kipróbálnád az Aviko Super Crunch héjas szalmaburgonyát, vedd fel a kapcsolatot képviselőinkkel!

Ez is tetszhet

Szólj hozzá!