A terasz sztárjai: snack-ek az Aviko kínálatában

A tavaszi és nyári időszak a járványhelyzettől függetlenül is a szabadtéri programok, a teraszok és az utcai falatozások fénykora. Mivel várhatóan a következő hónapokban ismét szabadabb világ jön a vendéglátóipar számára, érdemes megtervezned a nyári menüd! Ellenállhatatlan Aviko ötleteket mutatunk, hogy biztosan a Te teraszodat válasszák a vendégek.

A gasztronómiai trendek és a fogyasztói szokások az elmúlt időszakban a snack-esedő étkezések irányába mozdultak. A vendégek szívesen választanak a nap bármely szakában könnyen fogyasztható, változatos, mégis ismerős ízvilágú falatkákat. Az Aviko tucatnyi étvágyfalatkája közkedvelt ízeket ültet át gyorsan elkészíthető, könnyen bekapható formába. A széles választék nagy előnye, hogy mind a vendéglátóhelyek, mind a vendégek könnyen megtalálhatják köztük a kedvenceiket – ráadásul a termékek egymással is tetszés szerint kombinálhatók. Három-négyféle, gondosan összeválogatott elemekből álló tál garantáltan elnyeri a nagyobb családi, baráti társaságok szimpátiáját is, ráadásul ez a formátum a közös étkezés örömét is fokozza!

A nyári időszakban remek választásnak számítanak az olaszos hangulatú mozzarella sajtfalatok paradicsomos bundában, a Philadelphia© krémsajtgolyók vagy a fűszeres kukoricafalatkák – utóbbi a vegán vendégeknek is kedvez, hiszen csak növényi eredetű összetevőkből áll! A falatkák egymással kombinálva is remek tálakat adnak ki, friss salátával vagy egyéb nyers összetevőkkel, például sajtokkal vegyítve pedig még változatosabb lesz az eredmény. Az Aviko megoldása ráadásul nem csak a vendégeknek, hanem a vendéglátóhelyeknek is kedvez: az egalizált méretű falatok és az egységes kiszerelés könnyű tervezést és költséghatékony tálalást biztosít, hiszen az árképzésnél könnyen darabszámra vetíthető a nyereség. Az elkészítés pedig mindössze egy lépésben megvalósítható a csomagoláson feltüntetett módon.

Az étvágyfalatkák mellett számos burgonyából készült Aviko termék is a terasz sztárja lehet. Az idei szezon kedvencei a burgonyarácsok: ez a látványos, ropogós és gazdag ízvilágú különlegesség önmagában, köretként és fogások alapjaként is megállja a helyét. Most elsősorban önmagában érdemes kínálnod, hiszen némi házi mártogatóssal vagy egyedi fűszerezéssel kísérve tökéletes snack válik belőle, amit nemcsak a napernyők alatt fogyaszthatnak, hanem papírtányéron egy sétához is könnyedén magukkal vihetnek a vendégek. Erre az egyedi megjelenésű, ízletes fogásra biztosan mindenki felkapja a fejét!

Neked melyik Aviko megoldás vált be a leginkább a teraszodon? Írd meg kommentben!

Segítségre van szükséged a választáshoz? Keresd értékesítői csapatunkat bizalommal.

Ez is tetszhet

Szólj hozzá!