„A járvány megtanított minket másképp gondolkodni” – Tapadeli interjú

Változatos melegétel pár perc alatt, érintésmentesen, szakképzett személyzet bevonása nélkül: ezt kínálja a Tapadeli a partnereinek. A koncepcióról és megvalósulásáról Zoltay Ágnessel beszélgettünk.

Bemutatnátok néhány szóval a szolgáltatásotokat?

A Tapadelit 2019-ben alapítottuk azzal a céllal, hogy komplex, egyedi megoldást nyújtson mindazon helyszínek részére, ahol igény mutatkozik melegétel-fogyasztására, de ez a szakmai humánerőforrás hiányába vagy egyéb technikai akadályokba ütközik. 

A projektötletet maga a felmerülő igény inspirálta, igy szerettünk volna egy olyan átfogó rendszert kiépíteni, amely minden elemével megkönnyíti ügyfeleink életét, illetve segíti őket a fogyasztók vásárlásának ösztönzésében.

Franchise rendszerünk keretében gyorsfagyasztott, előre porciózott termékek mellé komplett, vizuális eszközökkel kiegészített kulcsrakész megoldást kínálunk partnereink számára. Azonnal üzembe helyezhető Sirha-díjas, olajsütő gépünk érintésmentes technológiával, elszívó berendezés építése és extra személyzet bevonása nélkül, átlagosan 4 perc alatt készít el egy menüt (köretet és főételt).  

A Tapadeli program a következőket tartalmazza:

 • A TAPADELI márkanév használata
 • Gépek, eszközök beszerzése országos szervizháttérrel
 • Szakmai know-how, folyamatos tanácsadás, technikai support
 • Kiváló minőségű ételek egységes és folyamatos biztosítása
 • Folyamatos termékfejlesztés
 • Arculati elemek, kiegészítő eszközök központi tervezése és gyártása
 • Központi marketing
 • Egységes informatikai rendszer (rendelés, nyilvántartás, eladáskövetés, ellenőrzés)
 • Egyszerű beszerzési folyamat weboldalon keresztül
 • Címre történő áruszállítás országos túrajárattal

Jelenleg hány helyen vagytok jelen a készülékeitekkel? Van saját üzlethálózatotok?

Jelenleg nyolc Fornetti és két Coop üzletben vagyunk megtalálhatóak Budapesten és vidéken egyaránt, de tervezzük a bővülést és reméljük, hamarosan az ország többi részén is találkozhattok velünk.

Jelenlegi Tapadeli Corner pontjaink:

Coop üzletek:

 • Coop Gödöllő – Szabadság tér
 • Coop Veresegyház

Fornetti üzletek:

 • Fornetti Újpest Központ
 • Fornetti Csepel Pláza
 • Fornetti FFB Sugár
 • Fornetti Budapest, Dózsa György út (aluljáró)
 • Fornetti FFB Népliget
 • Fornetti Kecskemét, Alföld Üzletközpont
 • Fornetti Karinthy Frigyes út
 • Fornetti Csemege Székesfehérvár

Melyek azok a legfőbb termékelőnyök, amik miatt a Tapadeli készülékeit választják a partnerek?

A Tapadeli rendszer alapját a QualityFry új technológiájú, automatikus olajsütő berendezése képezi, amely konyhai elszívó kiépítése nélkül üzemeltethető, így akár zárt térben is gyorsan és egyszerűen működésbe helyezhető. Nincs füst- és szagkibocsátás, így a gép a kellemetlen olajszagtól megkímélve teszi kellemesebbé a vendégek és a személyzet környezetét. Innovatív technológiájának köszönhetően a sütőben egyszerre süthetők különböző ízvilágú ételek (sós, édes, csípős, haltermékek) az ízek keveredése nélkül. Az előre beprogramozott sütési időknek és az automatikus kiadagolásnak köszönhetően az ételek minősége teljes mértékben standardizálható. Kiemelkedő előny továbbá, hogy az olajsütő gépünk 24%-kal kevesebb elektromos energiát fogyaszt a hagyományos fritőzhöz képest, 27%-kal csökkenti a sütési időt és mindemellett 37%-kal kevesebb sütőolajat használ.

Minden termékünk adagonként előrecsomagolt, így az ételfeldolgozáshoz előírt berendezések és eszközök számos eleme nélkülözhető, ezen felül a gép számolja a lesütött adagmennyiséget, így a standolás pár perc alatt elvégezhető.

Az automatizált eszközöknek köszönhetően a vállalkozás kevesebb emberrel és magasabban képzett munkaerő nélkül is kiválóan üzemeltethető, a gép kezelése egy rövid tréning után maradéktalanul elsajátítható. Nincs szükség szakácsra és kisegítő személyzetre, az egységet egy fős személyzet is könnyen tudja üzemeltetni.

Központi beszerzés keretében, porciókra előkészített, címre szállított ételekkel és eszközökkel, valamint egyszerű elszámoltathatósággal, országos szervizháttérrel és supporttal igyekszünk segíteni partnereinket. Tapadeli franchise rendszerünk ügyfelei kis befektetéssel teremthetnek új bevételi lehetőséget vállalkozásuk számára.

Mekkora termékszortimenttel dolgoztok, és melyek a legkedveltebb ételek a fogyasztóitok körében?

Termékkínálatunk jelenleg 15 ételből és 4 kiemelt menüből áll, amely között megtalálható hús, hal és vegetáriánus étel is. Termékeink ízlés szerint variálhatók, menüben és önmagában is elfogyaszthatók.

Legkedveltebb menünk jelenleg a Classic menü, amely kukoricapehely-morzsás csirkemellből és ízletes hasábburgonyából áll. A menü jelenleg 990 Ft-ért vásárolható meg a Tapadeli Corner pontjainkon. Népszerűek továbbá a fitness és egészségtudatos ételeink, mint a natúr csirkemell, sült gyökér és az édesburgonya-hasáb is.

Jelenlegi termékkínálatunk:

Mely Aviko termékek találhatóak meg a kínálatotokban?

Ételportfóliónk kizárólag nagy gyártók prémium minőségű termékeiből került kiválasztásra. Aviko termékeink a következők: hasábburgonya, édesburgonya-hasáb, chilis sajtfalatkák, rántott hagymakarika.

Milyen hatással volt a Covid járvány az üzletpolitikátokra?

Természetesen mint mindenkire, így ránk is hatással volt a Covid-19. Úgy gondoljuk, hogy ebben a helyzetben különösen keresik a vállalkozók az olyan megoldásokat, amelyek segíthetik őket a nehezített körülmények közts mi mint Tapadeli ebben szeretnénk őket segíteni.

Megfigyelhető, hogy a fogyasztók is fokozott figyelemmel vannak a higiéniára és keresik az érintésmentes technológiákat az étel vásárlása során is. Előre porciózott termékeinknek köszönhetően a sütés és a tálalás között nincs kontaktus az étellel. Fontos megemlíteni továbbá, hogy termékeinket a legszigorúbb higiéniai követelményeknek megfelelően szállítjuk partnereink számára. 

Összegezve úgy látjuk, hogy a járvány megtanított minket másképp gondolkodni és nyitottnak lenni az új lehetőségek iránt, illetve ösztönöz minket, hogy folyamatosan reflektáljunk a változásokra.

Mik a jövőbeli terveitek?

Elsődleges tervünk természetesen továbbra is ügyfeleink és a vásárlók elégedettségének fenntartása, amelynek kapcsán folyamatosan fejlesztjük szolgáltatásainkat és bővítjük termékkínálatunkat. Rövidtávú terveink között szerepel a koncepciónk minél szélesebb körben történő megismertetése és olyan komplex csomag biztosítása meglévő és leendő ügyfeleink számára, amely minden kiegészítő szolgáltatást lefed. Hosszútávú tervünk pedig a külföldi piacokon történő megjelenés és hogy a Tapadeli márkanév ne csak itthon, de a világ számos pontján is kedveltté váljon.

Ez is tetszhet

Szólj hozzá!