Mozdulj el a prémium irányba kiszállításod során is Aviko megoldásokkal!

A kiszállítás és az elvitel közel egy éve a legfontosabb, pillanatnyilag a kizárólagos módja az éttermek működésének, így a korábban átmenetinek szánt, másodlagos megoldások megszilárdultak, tartóssá váltak. Az ételrendelés a vendégek számára is az éttermi fogyasztás egyetlen lehetőségévé vált, így joggal várják el, hogy ilyenkor is az éttermihez a leginkább közelítő, prémium minőségű fogásokat és élményt kapjanak. A Konyhanyelven cikkeiben rendszeresen foglalkozunk praktikus megoldásokkal, hasznos újdonságokkal és ötletekkel, most azonban térjünk vissza az alapokhoz! A prémium minőségű kiszállítás kulcsa ugyanis a megfelelő alapanyagok megválasztása – ehhez pedig az Aviko is számos erre kifejlesztett termékkel járul hozzá.

Az Aviko zászlóshajója a jelenlegi helyzetben a Super Crunch Premium termékcsalád: a bevonatos hasábburgonyák ugyanis dobozba zárva is képesek érvényesíteni a legfőbb előnyüket, a hosszan tartó ropogósságot. A Super Crunch Premium termékek a gyártás során gluténmentes bevonatot kapnak, amelynek köszönhetően az elkészítés után legalább 20 percen át megtartják eredeti melegségüket, frissességüket és ropogósságukat, nem áznak át (természetesen ügyelni kell arra, hogy az elviteles doboz jól szellőzzön, lehetőleg lyukacsos legyen, illetve az összes kiegészítőt, mint a só, szalvéta, szószok, a hasáboktól külön csomagoljunk). A számos vágási méret között biztosan megtalálod az étlapodra leginkább illő változatot – érdemes a termékcsalád legújabb tagját, az extra vékony Skinnyt is kipróbálnod!

Ha a hagyományos sült krumpli mellett szívesen tartasz a kínálatodban néhány különlegességet is, ajánljuk az édesburgonya hasábokat és a burgonyarácsokat, amelyek szintén bevonatos termékek, így jól bírják az utaztatást! Az édesburgonya az elmúlt években reneszánszát éli, egyre több fogyasztó fedezi fel a különleges ízét és a kedvező élettani tulajdonságait, amire válaszul egyre több vendéglátóhely veszi fel a kínálatába – legyél Te is közöttük! Új kedvencünk, a burgonyarácsok pedig különleges formájának köszönhetően rendkívül kreatív megoldásokra inspirálhat – köret mellett érdemes önálló fogások alapjaként vagy snack-ként is felhasználni!

Úgy is sikeresen mozdíthatod el a szolgáltatásod prémium irányba, ha a minőség mellett a prémium életérzést, a megengedhető luxus ideáját is közvetíted. Ezt teszi a burgonyagratin, ez a tucatnyi ízben kapható köretkülönlegesség, amely burgonyaszeletek, tejszín és különböző fűszerek, ízesítések finomra sütött, gazdag ízvilágú elegye. A gratin a remek hőtartó-képességéről nevezetes, ez teszi remek catering fogássá is, és ettől alkalmas igazán a kiszállításra, elvitelre. A krémes, laktató köretet dobozba zárva is megőrzi a békebeli eleganciáját – használd húsételek mellé köretként vagy vegetáriánus fogások részeként!

Te milyen fogásokkal biztosítod a prémium minőséget a kiszállítás során? Írd meg a bevált módszereidet kommentben!

Ez is tetszhet

Szólj hozzá!