Karcsú és ellenállhatatlanul ropogós: bemutatkozik a Super Crunch Skinny szalmaburgonya

Új taggal bővült az Aviko legropogósabb termékcsaládja, a számos vágási méretű hasábburgonyát felsorakoztató Super Crunch Premium. A Skinny Fries szalmaburgonya a legvékonyabb családtag, átmérője mindössze 6 mm. Legkönnyebben a fiatal vendégeidet szólíthatod meg az extra hosszú, szuper vékony és ropogós termékkel!

Akárcsak a többi hasábburgonyánk, a Super Crunch Skinny is a legmagasabb minőségű burgonyából készül, GMO-mentesen. A gyártás során 100%-os napraforgóolajban elősütik, illetve speciális, gluténmentes bevonatot kap, amelynek köszönhetően sütés után minimum 20 percen át tökéletesen megőrzi a ropogósságát, frissességét – nem puhul fel becsomagolva sem, és a hőt is jobban megtartja. Ennek köszönhetően elvitelre és kiszállításra is ideális választás, hiszen a vendégeid az éttermivel közel azonos élményben részesülhetnek, ha hasábburgonyát rendelnek – ami a felmérések szerint továbbra is az egyik legnépszerűbb fogás! Biztosítsd, hogy a téged választók a lehető legjobbat kapják! A karcsú burgonyaszálak rendkívül esztétikusak is, így érdemes képpel együtt hirdetned az étlap új ékkövét a közösségi médiában és az egyéb promóciós csatornáidon!

Emellett természetesen a Super Crunch Skinny gazdag burgonyaízére is számíthatsz. Elsősorban halakhoz, húsokhoz, vegetáriánus fogásokhoz és burgerekhez ajánljuk. A látványosan vékony és hosszú szálakat olajsütőben (2-4 perc alatt), sütőben (15-20 perc alatt) és Merrychefben (típustól függő módon) is elkészítheted, az eredmény minden esetben ízletes és emlékezetes lesz! A 2500 g-os kiszerelésben kapható termék -18°C-on tárolva 24 hónapon át megőrzi a minőségét, így bátran betárazhatsz belőle.

Kipróbálnád a Skinny szalmaburgonyát? További kérdéseid vannak a termékkel kapcsolatban? Vedd fel a kapcsolatot az Aviko képviselőivel!

Ez is tetszhet

Szólj hozzá!