Dizájner fogás pillanatok alatt – Bemutatkoznak az Aviko burgonyarácsok

Mi a leglátványosabb fogás az étlapodon? Ha most elgondolkodtál, van egy jó hírünk: az Aviko burgonyarácsok könnyedén betöltik ezt a szerepet, így nem csak a rendelésekben, hanem az Instagramon is garantáltan visszaköszönnek! Cikkünkből részletesebben is megismerheted ennek az új terméknek az előnyeit, ami természetesen nemcsak mutatós, hanem nagyon ízletes és könnyen kezelhető is.

A friss burgonyából készült, különlegesen szeletelt, hullámos rácsok a gyártás során speciális, gluténmentes bevonatot kapnak, hogy hosszan ropogósak és melegek maradjanak. A napraforgóolajban elősütött rácsok megőrzik a burgonya természetes zamatát, miközben enyhe fűszerezésüknek köszönhetően önmagukban is remek csemegének számítanak. Se nem chips, se nem burgonyaszelet, se nem hasábburgonya – ez egy olyan egyedi különlegesség, ami kitör a megszokott kategóriákból, éppen ezért rendkívül sokoldalúan felhasználható, miközben a vendégeidnek is biztosan megakad rajta a szeme. Hamar a szívükbe fogják zárni ezt a látványos és ízletes fogást!

Mivel a jelenlegi helyzetben a vendégeiddel csak közvetett kapcsolatot ápolhatsz, még nagyobb szerep hárul azokra az impulzusokra, amik mégis eljuthatnak hozzájuk a brandedből. Most az éttermed hangulatos berendezése, a személyzet kedvessége vagy a fiatalos dizájn nem hozhatja meg a kedvüket ahhoz, hogy visszatérjenek hozzád: minden felelősség az online jelenlétedre, a kiszállításod minőségére és nem utolsó sorban az ételeidre hárul! Érdemes tehát olyan fogásokat felvenned a kiszálíltós menüdre, amelyek nemcsak jól szállíthatóak, de emlékezetes élményt is nyújtanak a vendégeidnek.

A burgonyarácsokkal biztosan játékban maradhatsz az Y-, Z- vagy millennial generációnál is, akik a fogyasztók egyre nagyobb százalékát teszik ki. A látványos formák egyenesen a közösségi médiába kívánkoznak: ne felejts el Te sem posztolni róluk, és biztasd erre a vendégeidet is! A food design egyébként is egyre fontosabb szerephez jut az élelmiszeriparban és a HoReCa szektorban. Egyes szakértők szerint a jövőben két szempont szerint válogatunk majd az ételek között: azt mérlegeljük, hogy mennyire táplálóak, illetve mennyire nyújtanak éttermi élményt, azaz mennyire különlegesek. A burgonyarácsok mindkét szempontnak tökéletesen megfelelnek!

Lássuk, hogyan használhatóak a burgonyarácsok:

  • Önmagukban: ahogyan egy tál chips, sült krumpli vagy egyéb snack, a burgonyarácsok is remekül megállják a helyüket önmagukban, esetleg egy kis mártogatóssal kiegészítve könnyű ebédként, uzsonnaként vagy vacsoraként.
  • Feltétekkel: a burgonyarácsokhoz remekül illenek az ázsiai raguk, például a kimcshi, de salsa szósszal, pulled porkkal és coleslaw salátával leöntve is ízletes, tápláló fogás az eredmény! A vegetáriánus variációk üde színfoltokkal gazdagíthatják a húsmentes kínálatodat is.
  • Köretként: a hasábburgonyához hasonlóan hal- és húsételek mellé is remek alternatívát nyújtanak a burgonyarácsok. Dobd fel a jól megszokott bécsi szeletet!
  • Hamburger kiegészítőjeként: ellenállhatatlan ropogtatnivaló kicsiknek és nagyoknak!

A fagyasztott burgonyarácsok 2 évig megőrzik a minőségüket, sütőben vagy olajsütőben egy lépésben elkészíthetőek. Ne hagyd ki a versenyelőnyt az éttermed számára, építsd be a kínálatodba minél gyorsabban ezt az új kedvencet!

Ez is tetszhet

Szólj hozzá!