Francia elegancia, tökéletes ízélmény, könnyű elkészítés, ideális cateringes fogás – ez az Aviko burgonyagratin termékcsaládja, amely különleges, változatos és praktikus lehetőségeket nyújt az ünnepi időszakban is.
Az Aviko burgonyagratin-ek minőségi összetevőkből készülnek: szeletelt burgonyából és tejszínből állnak, amik gazdag ízvilágot és krémes állagot kölcsönöznek a fogásnak. A gratin tehát tulajdonképpen egy tejszínes rakott burgonya, amit házilag túlságosan időigényes és aprólékos munka lenne elkészíteni. A gratinírozás mint konyhatechnológiai eljárás során a nyers vagy félig nyers alapanyagokat összesütjük, miközben a tetejükön kialakul egy piros, ropogós réteg, ami igazán attraktívvá teszi az ételt. Attól függően, hogy milyen fűszerekkel (zöldfűszerek, bors), sajtokkal (ementáli, gorgonzola, parmezán) vagy egyéb hozzávalókkal (bacon, spárga, gomba, brokkoli, spenót) készül a burgonyagratin, az íz más és más lesz – a változatosság és az újdonság varázsa azonban mindig garantált.
Kínálatunkban több, mint tízféle fagyasztott és hűtött gratin található, a változatos ízesítések, a mini változatok és a GN-re optimalizált variációk pedig minden igényt kielégítenek. Legújabb termékünk, a spenóttal és ementáli sajttal ízesített gratin szinte önmagában is tökéletes vegetáriánus fogás. A termékek kiszerelése rendkívül megkönnyíti a költségkalkulációt is, hiszen darabonként értékesíthetőek, ráadásul a vágyott profitot is könnyen biztosítják. Ebből a tulajdonságából kifolyólag a gratin-ből pontosan annyit készíthetsz, amennyire szükség van, így a pazarlást is elkerülheted. A termék elkészítése is rendkívül praktikus: nem igényel extra szakértelmet vagy képzett személyzetet, mindössze 20 percet vesz igénybe, mégis magas minőségű, elegáns, ízletes fogás a végeredmény.
Mivel a kisütött gratin egy órán át tökéletesen megtartja a formáját és sokáig meleg is marad, büféétkeztetésre, házhozszállításra és cateringre is kiválóan alkalmas. Így idén karácsonykor, újévkor is érdemes beépítened a menübe, hiszen várhatóan a céges, családi és baráti összejöveteleket a megszokottnál zártabb körben vagy otthon rendezik meg. Aggodalomra azonban semmi ok, az Aviko kínálatában a gratin mellett is számos szállítástűrő terméket találsz, így biztosan kiveheted a részed az ünnepi pezsgésből, ha csak távolról van is rá lehetőséged! A gratin-ek nagy előnye, hogy jól illenek az olyan alkalmi húsok mellé, mint a vadak vagy a marha, de a jellegzetesen karácsonyias ízekkel, mint a csonthéjasok vagy az aszalt gyümölcsök is jól kombinálhatók – tehát mind köretként, mint vegetáriánus fogások alapjaként megállják a helyüket!
A céges ünnepségeken a vendégek jellemzően szívesen próbálnak ki újdonságokat, ínyencségeket, egy-egy exkluzív fogást vagy új ízt, a gratin pedig mindezt megtestesíti. Az Aviko széles választékából könnyen választhatsz univerzálisabb darabot (például a sajtos-tejszínes burgonyagratint vagy a zöldfűszeres mini gratint) és hangsúlyosabb ízvilágút is, amely a köret szerepén túlnőve vonja magára a figyelmet (például a brokkolis vagy a gombás burgonyagratin, illetve a szalonnával ízesített Tartiflette). De akármelyik ízt választod is, a gratin garantáltan kiemel a versenytársak közül, miközben gyors, egyszerű és nagyon hatásos megoldást kínál az ünnepi hajtásban. Ne késlekedj tehát – töltsd fel időben a készleteket, tervezd meg a menüt, és gyűjtsd be a megkereséseket decemberre!
Szólj hozzá!