A kiszállítás legádázabb ellenfele: az idő – de az Aviko segít!

Miközben számtalan meggyőző érv szól a házhoz szállítás mellett, sok étteremtulajdonos azért halogatja a bevezetését, mert attól tart, hogy úgy nem tudná garantálni a megszokott éttermi minőséget. Tény, hogy a kiszállítás legádázabb ellenfele az idő: valóban nem minden fogás bírja jól az utaztatást, hiszen sokszor 30-40 perccel a rendelés leadása után kerül a vendég asztalára a várva várt étel. Szerencsére azonban egy kis tájékozódással és tervezéssel könnyen összeállíthatunk olyan menüt, amelyben csupa jó „állóképességű”, kiszállítástűrő fogás szerepel. Az Aviko azon dolgozik, hogy minél több olyan terméket kínáljon, amely kifejezetten jól bírja a kiszállítást – az alábbiakban ezeket mutatjuk be!

Az egyik legkedveltebb köret kétségtelenül a sült krumpli, sőt, önmagában is remek ebéd vagy uzsonna – de mi történik vele kiszállítás közben? Sajnos könnyen megsínyli az utaztatást, hiszen gyorsan kihűl és felpuhul, tehát elveszti a két legvonzóbb tulajdonságát, mire célba ér. Ezt forradalmisította a Super Crunch termékcsalád: az öt különböző vastagságú Super Crunch krumpli közös vonása, hogy speciális, gluténmentes bevonatot kapnak a gyártás során, amely nemcsak hőtartóvá, hanem hosszan ropogóssá is teszi őket a sütés után. A bevonatos hasábburgonya alkalmasa a leginkább a kiszállításra, az ellenállóképességét pedig további praktikákkal is növelheted: ha utoljára készíted el a krumplit a kiszállítandó ételek közül, úgy még kevesebbet kell becsomagolva állnia. Érdemes a csomagoláson apró lyukakat fúrni, amelyek biztosítják a krumpli szellőzését, így az nem fog befülledni – továbbá a sót, a szalvétát és a szószokat semmiképpen ne tedd közvetlenül a krumplira, hanem csomagold külön! Ezek az intézkedések is segítik a ropogósság megőrzését.

Ahogy egyre inkább elterjed a házhoz szállítás, úgy nő meg az igény a változatos fogásokra, hiszen a rendszeres rendelők újabb és újabb ízek után kutatnak. A burgonyagerezdekre biztosan felkapják a fejüket a vendégeid, hiszen valódi krumpliból készültek, házias hangulatot árasztanak, ráadásul három változatuk – a héjas, a fokhagymás és a fűszeres burgonyagerezdek – a kiszállítást is tökéletesen bírják! Nemcsak köretként, hanem snack tálak részeként is tökéletesen megállják a helyüket.

Apropó, snack – a legújabb trendek szerint immár nemcsak a főétkezések idején rendelnek szívesen házhoz az emberek, hanem a köztes időszakban is szívesen nassolnak, főleg az egyre jellemzőbb home office munkarend esetén. Alkalmas a kínálatod arra, hogy ezt az igényt is kielégítse? Az Aviko kínálatában hét olyan étvágyfalatka is található, amely jól tűri a szállítást: a Philadelphia® panírozott krémsajtgolyók, a fűszeres kukoricafalatkák, a mozzarella sajtfalatok paradicsommal ropogós bundában, a cheddar sajtfalatok csilipaprikával fekete bundában, a jalapeno paprikás krémsajtgolyók, Mac’n Cheese – Sajtos makaróni falatok ropogós bundában és a fűszeres kukoricaburger. Mind remek vegetáriánus alternatíva; ráadásul nagyon kedvező darabáron értékesíthetőek, csomagolásuk pedig egyszerű kalkulációt tesz lehetővé!

Végül egy meglepő, de annál hatásosabb ötlet: gondoltad volna, hogy az Aviko burgonyapüréje is kitűnően alkalmas a házhoz szállításra? A házias, egészséges trendekbe is beleillő, könnyen adagolható, pillanatok alatt elkészíthető püré nemcsak hosszan megőrzi a frissességét, hanem nagyon változatosan ízesíthető is, így a legkülönbözőbb hús- vagy zöldségételek mellett is feltálalhatod köretként.

Neked mik a tapasztalataid az Aviko termékek kiszállításával? Írd meg őket kommentben!

Ez is tetszhet

Szólj hozzá!