A dobozba zárt kreativitás – Püréspecialitások az Aviko kínálatában

Legyen szó rántott húsról, sült oldalasról vagy éppen ünnepi finomságokról, nekünk, magyaroknak a burgonyapüré a kedvenc köretünk: tipikusan olyan köretelemről van szó, melyet nem lehet nem szeretni, kicsik és nagyok egyaránt rajonganak érte. A burgonya kissé földes, édeskés ízvilága kiválóan harmonizál a vaj és tej finoman zsíros ízjegyeivel, az eredmény pedig nem mást, mint egy lágy és selymes textúra. A püré természetesen nem mindegy, hogy milyen: ha gumiszerű az állaga, sótlan vagy darabos, gyorsan a „nem szeretem” kategóriába kerülhet. Jó burgonyapürét egyáltalán nem könnyű készíteni, ugyanis a magas keményítőtartalom kifejezetten trükkös zöldséggé teszi a krumplit.

Szerencsére az Aviko erre is megoldást nyújt: burgonyapürés specialitásai remek opciót kínálnak mindazoknak, akik egyenletesen magas minőségre törekszenek, esetleg a megváltozott piaci helyzet miatt nem tudnak házilag burgonyaköreteket készíteni, de vendégeik számára szeretnék kiszállító dobozba zárva is a jól megszokott éttermi élményt prezentálni.

püré

Egy sok kockázati tényezőt rejtő folyamatot spórolhatunk meg az Aviko burgonyapüréjével. Ennek előnye, hogy mikrohullámú sütőben és kombi sütőben egyaránt elkészíthető, és porciózás után is könnyen és biztonságosan szállítható. Kész burgonyapüré adagokra formázva – felmelegítés után rögtön tálalható. Lehetetlen elrontani, és kiszállítás esetén sem veszít a minőségéből!

Az elkészítés egyszerűségét jelzi, hogy mikrosütőben akár 4 perc alatt elkészül, így bőven marad idő egyéb konyhatechnológiai folyamatokra. A 2,5 kilogrammos kiszerelésben kapható termék további nagy előnye, hogy a termék jól adagolható egységekben kiszerelt, így könnyen kezelhető és porciózható. Egy adaghoz kb. 10 darab rúdra van szükség.

A burgonyapüré alapvető körete sült húsoknak, steakeknek, rántott húsoknak és sajtoknak egyaránt, nem mellesleg pedig a gyermekek kedvence is, mindemellett könnyű kiszállíthatósága miatt is mindenképpen ott a helye még egy szűkített étlapon is. További Aviko püré specialitásokért és izgalmas köretelemekért látogass el weboldalunkra. 

Ez is tetszhet

Szólj hozzá!