Kiszállításra termett: Bemutatkozik a Super Crunch termékcsalád

Az Aviko számára mindig is kiemelt jelentőséggel bírt a sokszínű, és a piaci igényeknek legmegfelelőbb termékválaszték kialakítása: kiváló példa erre a Super Crunch termékcsalád. Ebbe a prémium termékcsoportba 7 mélyhűtött termék tartozik.  A prémium minőségű termékcsaládba tartozik a julienne vágási méretű, 7mm-es, az extra vékony hasábburgonya, a 9,5 mm-es sima, illetve ugyanezen méretben a héjas hasábburgonya, a 15 mm-es vágási méretű vastag hasábburgonya, a közkedvelt 18 mm-es vágású hasábburgonya, valamint a  steakhouse hasábburgonya.

A termékkategória megnevezése – Super Crunch – már nevében is utal rá, hogy ezeknek a küllemükben különböző burgonyáknak van egy nagyon lényeges közös pontja, amiért a partnerek egyik legkedveltebb termékévé vált az idők során: mindegyik hasábburgonya egy speciális bevonatot kap a gyártás folyamán, amelynek segítségével akár 30 percig is frissek, ropogósak tudnak maradni, még kiszállítás során is – ez egyedülálló eredmény! Aki pedig a kiszállítás útját választja, hogy vállalkozását a járvány idején is életben tartsa, jól tudja, hogy a sültkrumplik legnagyobb ellensége az idő, hiszen mindenki az éttermi minőségre vágyik, amikor a virtuális bevásárlókosarába néhány adag sültkrumplit helyez. Így ezeknél a termékeknél a legfontosabb kritérium a hosszantartó frissesség és ropogósság.  

Super Crunch hasábburgonyák „szuperereje” pedig pont az említett hosszantartó frissesség: a titok a természetes burgonyakeményítőből és rizslisztből készült speciális bevonatban rejlik, amely minden Super Crunch sültkrumplinak biztosítja a hosszantartó, minimum 30 percig tartó ropogósságot.

Különösen fontos ügyelni azonban a mélyhűtött termékek esetében arra, hogy felhasználás előtt ne olvadjanak ki, ugyanis a bevonat sérülhet ezáltal, ami pedig minőségromláshoz vezethet. Lényegében időt spórolhatunk meg azzal is, ha a kiolvasztás fázisát elhagyjuk, így egyből az elkészítés szakaszába lépünk.

A hasábburgonyák elkészítéséhez legegyszerűbb a fritőz használata, így használható is a 100%-os szabály, ami annyit tesz, hogy ha 10 literes a gépünk, akkor 1 kg burgonyát tudunk tökéletesre sütni egyszerre. Ez az egyszerű aranyszabály is megkönnyíti a tervezést, a későbbi porciózást és átláthatóvá teszi az elkészítés folyamatát. A Super Crunch burgonyahasábok 175 °C-os olajban 3-3,5 perc alatt készre sülnek: a végeredmény pedig egy kívül ropogós, de belül lágy burgonya – épp, amilyennek lennie kell!

A többi Aviko termékhez hasonlóan a Super Crunch család minden eleme is gluténmentes, így az arra érzékeny vendégek is bátran fogyaszthatják. A termék a hosszú eltarthatósága miatt – 24 hónap – akár kisebb vagy alacsonyabb forgási sebességű vendéglátóegységek számára is tökéletes választás. 

A Super Crunch burgonyacsalád termékeit olyan éttermeknek, hamburgerezőknek, büféknek vagy cateringgel foglalkozó cégeknek ajánljuk, akiknek fontos, hogy a vendégeik a járványos időszak alatt is a megszokott, éttermi minőséget találják az ételkiszállító dobozokban. Azok számára, akik továbbra is a minőségre törekednek, hiszen a ropogós bevonatnak köszönhetően még különlegesebb gasztronómiai élményt nyújthatunk mind kiszállítás, mind jövőbeli rendezvények, fesztiválok alkalmával.

További információkért és tippekért forduljatok Szabó Károlyhoz, az Aviko területi képviselőjéhez.

Ez is tetszhet

Szólj hozzá!