Az Aviko számára mindig is kiemelt jelentőséggel bírt a sokszínű, és a piaci igényeknek legmegfelelőbb termékválaszték kialakítása: kiváló példa erre a Super Crunch termékcsalád. Ebbe a prémium termékcsoportba 7 mélyhűtött termék tartozik. A prémium minőségű termékcsaládba tartozik a julienne vágási méretű, 7mm-es, az extra vékony hasábburgonya, a 9,5 mm-es sima, illetve ugyanezen méretben a héjas hasábburgonya, a 15 mm-es vágási méretű vastag hasábburgonya, a közkedvelt 18 mm-es vágású hasábburgonya, valamint a steakhouse hasábburgonya.
A termékkategória megnevezése – Super Crunch – már nevében is utal rá, hogy ezeknek a küllemükben különböző burgonyáknak van egy nagyon lényeges közös pontja, amiért a partnerek egyik legkedveltebb termékévé vált az idők során: mindegyik hasábburgonya egy speciális bevonatot kap a gyártás folyamán, amelynek segítségével akár 30 percig is frissek, ropogósak tudnak maradni, még kiszállítás során is – ez egyedülálló eredmény! Aki pedig a kiszállítás útját választja, hogy vállalkozását a járvány idején is életben tartsa, jól tudja, hogy a sültkrumplik legnagyobb ellensége az idő, hiszen mindenki az éttermi minőségre vágyik, amikor a virtuális bevásárlókosarába néhány adag sültkrumplit helyez. Így ezeknél a termékeknél a legfontosabb kritérium a hosszantartó frissesség és ropogósság.
Super Crunch hasábburgonyák „szuperereje” pedig pont az említett hosszantartó frissesség: a titok a természetes burgonyakeményítőből és rizslisztből készült speciális bevonatban rejlik, amely minden Super Crunch sültkrumplinak biztosítja a hosszantartó, minimum 30 percig tartó ropogósságot.
Különösen fontos ügyelni azonban a mélyhűtött termékek esetében arra, hogy felhasználás előtt ne olvadjanak ki, ugyanis a bevonat sérülhet ezáltal, ami pedig minőségromláshoz vezethet. Lényegében időt spórolhatunk meg azzal is, ha a kiolvasztás fázisát elhagyjuk, így egyből az elkészítés szakaszába lépünk.
A hasábburgonyák elkészítéséhez legegyszerűbb a fritőz használata, így használható is a 100%-os szabály, ami annyit tesz, hogy ha 10 literes a gépünk, akkor 1 kg burgonyát tudunk tökéletesre sütni egyszerre. Ez az egyszerű aranyszabály is megkönnyíti a tervezést, a későbbi porciózást és átláthatóvá teszi az elkészítés folyamatát. A Super Crunch burgonyahasábok 175 °C-os olajban 3-3,5 perc alatt készre sülnek: a végeredmény pedig egy kívül ropogós, de belül lágy burgonya – épp, amilyennek lennie kell!
A többi Aviko termékhez hasonlóan a Super Crunch család minden eleme is gluténmentes, így az arra érzékeny vendégek is bátran fogyaszthatják. A termék a hosszú eltarthatósága miatt – 24 hónap – akár kisebb vagy alacsonyabb forgási sebességű vendéglátóegységek számára is tökéletes választás.
A Super Crunch burgonyacsalád termékeit olyan éttermeknek, hamburgerezőknek, büféknek vagy cateringgel foglalkozó cégeknek ajánljuk, akiknek fontos, hogy a vendégeik a járványos időszak alatt is a megszokott, éttermi minőséget találják az ételkiszállító dobozokban. Azok számára, akik továbbra is a minőségre törekednek, hiszen a ropogós bevonatnak köszönhetően még különlegesebb gasztronómiai élményt nyújthatunk mind kiszállítás, mind jövőbeli rendezvények, fesztiválok alkalmával.
További információkért és tippekért forduljatok Szabó Károlyhoz, az Aviko területi képviselőjéhez.
Szólj hozzá!