Koronavírus kihívás a Food Service iparágban: Tudunk szállítani?

A koronavírus elterjedése komoly fenyegetést jelent a vendéglátás mindennapjaira. Az éttermek nyitva tartása korlátozott, az iskolák, intézmények zárva vannak, a cégek munkavállalóikat arra ösztönzik, hogy otthonról dolgozzanak. A személyzet hiánya és az ellátás akadozása további kihívásokat jelent. A túlélés érdekében az üzemeltetők stratégiai változtatásokra kényszerülnek, s számos intézkedést gyorsan kell megtenni, ami nem egyszerű feladat.

A lehetséges és ajánlott lépések egyike, hogy az éttermek fokozzák együttműködésüket a házhoz szállító cégekkel. A legnépszerűbb ételszállító applikációk már elkezdték bevezetni a “no kontakt” kiszállítást, hogy csökkentsék az új koronavírus terjedésének kockázatát.

A lehetséges ellátási nehézségekkel is számolva a foodservice résztvevőinek és beszállítóiknak meg kell beszélniük egy tervet, hogy kezelni tudják a potenciális kihívásokat. Az ellátó partnerek részéről történő lépés döntő ebben az esetben, különösen akkor, amikor a kiszállítás céljaira legmegfelelőbb terméket kell kiválasztani.

Gyártóként az Avikónál az a szerepünk, hogy a nehéz helyzetben is megoldásokat kínáljunk, biztosítsuk az ellátást, és tanácsot adjunk a legjobban alkalmazható termékekről, szem előtt tartva a munkaerőhiányt, biztonsági előírásokat és elkészítési időt. Az online megrendelők ugyanakkor továbbra is elvárják, hogy ételük melegen és ízletesen érkezzen. Hogyan ötvözhetjük sikeresen a stratégiai gondolkodást és a biztonsági előírásokat?

Kiszállításhoz válasszon az Aviko szortimentjéből!

  • Super Crunch mélyhűtött termékek – elősütött és gyorsfagyasztott hasábok speciális bevonattal, mely legalább 30 percig melegen és ropogósan tartja a hasábburgonyát!
  • Super Crunch Fresh – HŰTÖTT termék, mely a sütést követen legalább 30 percig ROPOGÓS marad! EGYEDI és TÖKÉLETES megoldás a házhoz szállításra!
  • Édesburgonya hasáboka színes és ropogós, gluténmentes batáta az étlap prémium kiegészítője.
  • Étvágyfalatkák – vonzó alternatívák a standard ajánlatokon felül. A csilipaprikás sajtfalatkák széles választékától a fűszeres kukoricafalatokon és burgereken át a hagymakarikáig.
  • Burgonyapüré – csak felmelegítést igénylő, apró adagokra fagyasztott, ízesített késztermék
  • Röszti félék
  • Burgonyagratin

    A növekvő kiszállítási igényekhez kérjen személyre szabott ajánlatot tanácsadóinktól.

Ez is tetszhet

Szólj hozzá!