Megérkeztek az Aviko új étvágyfalatkái

Kissé felpörgött a világ körülöttünk, egyre magasabbak a fogyasztói elvárások és azt sem tudjuk hová kapjuk a fejünket a rengeteg új trend mellett. A folyamatos megújulás képessége azonban minden étterem számára manapság szinte „kötelező feladattá” vált.  Persze ez korántsem olyan egyszerű feladat: folyamatosan újat mutatni és állandóan lenyűgözni a vendégeinket, cseppet sem könnyű, viszont elengedhetetlen a jelenlegi vendégkör megtartásában és újabbak bevonzásában. Mai cikkünkben erre az örökös fejtörést okozó dilemmához nyújtunk segítséget a street food képviselőinek és azoknak, akik szeretnének változatosságot vinni az állandó, vagy épp a szezonális étlapjukba.

Az Aviko legropogósabb étvágyfalatkáit mutatjuk ma be számotokra, amelyek könnyedén beilleszthetőek a kínálatba. Mindemellett három könnyen értelmezhető és közismert ízvilágot ötvöző termékről van szó, amely egyik előnye az, hogy a vendégek sokkal bátran választják az ismerős ízeket az étlapról.

03.16

Az első termék az amerikai klasszikus és örök kedvenc Mac’n Cheese újragondolt verziója a Sajtos makaróni falatok, kis roppanós háromszögekbe zárva. A már sokak által biztosan ismert makaróni tészta és krémes sajtszósz változatlan élményt nyújt megújult trendi külseje mellett. Ezt a snacket kiválóan használhatjátok köretként, saláták összetevőjeként, önmagában vagy mártogatósként. Tökéletesen beleillik a „take away” koncepciókba, nagyon egyszerű és közkedvelt ízvilágot hordoz magában.

A Mozzarella sajtfalatok paradicsommal, egészen biztosan azonnal minden vendég instant kedvencévé válnak! A biztos siker érdekében az olasz konyha világába kalauzoljuk vendégeinket. Két nagyon egyszerű, de mégis nagyszerű íz kombinációja dominál: a mozzarelláé és a paradicsomé. Ezt a kettőst remekül egészíti ki az olasz fogások egyik jellegzetes fűszere, az oregánó. Mediterrán tálak látványos elemei lehetnek ezek a kis falatok, de akár előételként is megállják helyüket, egy saját házi mártogatóssal kitűnően kiegészítve egymást.

Az ínyenc és különleges ízeket kedvelő vendégek számára megnyerő választás lehet a Sajtfalatok habanero csilipaprikával. Ezek a falatok kiemelkednek a snackek táborából pikáns, csípős ízükkel, amelyhez lágyan olvadó sajt és vörös roppanós bunda társul a teljes ízélmény jegyében. Fűszerezésében és megjelenésében is különleges csemegének ígérkezik ez a nuggets, amit bátran kombinálhattok hamburgerekkel, csirkével, marhával, BBQ tálak elemeként vagy látványos étvágygerjesztőként.

Mindegy, melyik Aviko snack-et választod, mind könnyedén a vendégek asztalára varázsolható falat, de ami a legfontosabb, hogy egyszerűen színesíthetjük vele kínálatunkat vendégeink nagy örömére.

Ha szeretnél új színt vinni az ételkínálatodba, de szükséged van egy kis inspirációra, akkor keresd értékesítői csapatunkat, vagy töltsd le az ingyenes AVIKO PRO alkalmazást, ahol a receptek mellett mindent megtudhatsz az Aviko termékeiről!

Ez is tetszhet

Szólj hozzá!