Édesburgonya és zöldfűszeres mini gratin termék ajánló

Az Aviko széles és egyre bővülő kínálatának két termékét hoztuk el nektek ez alkalommal, hogy jobban megismerjétek praktikus és változatos oldalukat.  Az egyik az édesburgonyás gratin, a másik pedig a zöldfűszeres mini gratin.

gratiiiin

A gratin egy francia eredetű étel, amely elegáns és változatos köretként szerepelhet húsételeink vagy zöldségeink kísérőjeként a tányérunkon. Az Aviko édesburgonyás gratin könnyedén beilleszthető az éttermek kínálatába, mert egy magas minőségű étel, különleges megjelenéssel és kiváló ízvilággal.   Krémes állagát az ementáli sajtnak és a tejszínnek köszönheti, amelyek nagyon jól harmonizálnak együtt. Az Aviko gratinek használata mellett rengeteg idő spórolható meg, hiszen elkészítési ideje rövid, kombi sütőben 20 perc alatt készre sülnek. Az édesburgonya íz nagyon jól passzol őszi szezonban vadhúsok mellé köretként, de önmagában egytálételként is tálalhatjuk a gratinokat – akár buggyantott tojással is, ahogy erre korábbi cikkünkben már tettünk recept javaslatot. A zöldfűszeres mini gratinok petrezselyem, metélőhagyma és turbolya hozzáadásával készülnek.  A mini gratinek nagyon praktikus ételei lehetnek közelgő karácsonyi rendezvényeknek, mert 35g-os falatokról van szó, amiket látványosan tálalhatunk. Igazán elegáns falatokat alkothatunk, ha a zöldfűszeres mini gratinokra füstölt lazaccsíkokat pakolunk. Mindamellett, hogy ilyen könnyen használhatóak, mutatós és ízletes köret varázsolható belőlük, egy autentikus, házias jellegű étel tökéletes elemei lehetnek megjelenésükkel. Így ha szeretnénk korábbi, egyszerűbb burgonyakörettel kínált ételünk színvonalán emelni, akkor erre nagyszerű választás lehet az édesburgonya- vagy zöldfűszeres gratin. Az Aviko burgonyagratin-család palettája széles, több, mint tízféle ízvariációban vásárolható meg a termék.

Válasszátok az Aviko izgalmas gratin kínálatát vagy további inspirációért nézzétek meg YouTube csatornánkat link: https://www.youtube.com/watch?v=BvrfCYQeRts!

Ez is tetszhet

Szólj hozzá!