A leghasznosabb marketing tippek, amelyeket neked is alkalmaznod kell!

Melyek azok a leghasznosabb marketing tippek, amelyekről nem feledkezhetsz meg akkor, ha szeretnél egy sikeres weboldalt üzemeltetni? Olvasd el legújabb cikkünket, amelyben pár olyan tippet hozunk, amelyek segíthetnek fellendíteni a forgalmadat.

Emeld ki a felhasználói tartalmakat!

Hirdess meg egy játékot a Facebook-oldaladon vagy a hírleveledben, amely során olyan felhasználói képeket kérsz a vendégeidtől, amelyeket az éttermedben készítettek. A legjobb képek beküldőit jutalmazd egy ingyenes vacsorameghívással, vagy egy kis kedvezménnyel!  Az így összegyűjtött fotókat később is felhasználhatod, létrehozhatsz egy külön albumot, amelyet a rajongók által küldött képeknek szentelsz.

Legyél olvasható minden felületen!

Bizonyosodj meg arról, hogy a weboldalad mobilon is jól olvasható, hiszen a legtöbben már nem asztali gépről, hanem telefonról böngésznek. Ahhoz, hogy a webhelyed reszponzív legyen, vagyis mobilon és asztali nézetben is ugyanolyan élményt nyújtson, akkor csak annyi a dolgod, hogy egyeztetsz a fejlesztővel, aki segít az optimalizálásban.

Használd a Google Alerts funkcióját!

A Google Értesítő segít abban, hogy figyelemmel kísérhesd azokat a híreket, amelyekben említést tesznek az éttermedről. Ha szeretnéd tudni, milyen blogokon, hírportálokon említik meg az éttermedet, akkor állítsd be a Google Alerts funkciót, ami e-mailt küld akkor, ha egy veled kapcsolatos hír kerül megosztásra.

Indíts szakértői blogot!

A blogok fontos szerepet játszanak egy étterem (vagy bármilyen más cég) profiljának és hangjának kialakításában. Egy blogon olyan tartalmakat oszthatsz meg, amelyek nem feltétlenül férnének el a közösségi média felületeken vagy éttermed weboldalán – sikertörténetek, érdekességek, képes-videós beszámolók, receptek – lényegében bármi, ami érdekes, hasznos vagy egyszerűen csak szórakoztató lehet követőid számára.

Szeretnél további hasznos tippeket kapni a weboldalad üzemeltetéséről? Vedd fel velünk a kapcsolatot és segítünk, hogy még több vendég foglaljon helyet az éttermedben!

Ez is tetszhet

Szólj hozzá!