Halloween az éttermekben – tippek, amelyekkel feldobhatod a kínálatodat!

Hazánkban a Halloweent egy olyan megosztó ünnepként tartják számon, amelynek szellemét a legtöbb étterem csupán a dekorációban tükrözi. Ha szeretnéd tudni, hogyan dobhatod fel a kínálatodat úgy, hogy azok a vendégek is szívesen ellátogassanak hozzád, akik nem rajonganak az eseményért, olvasd el legújabb cikkünket, és nézd meg, hogyan zajlik a Halloween az éttermekben!

  1. Kezdj „tökösen”!

Az ősz talán legikonikusabb zöldsége a sütőtök, amely jól illik a klasszikus olasz receptek őszi változataihoz. Példának okáért remek rizottó készíthető vele, de kiválóan illik a gnocchihoz is – ez utóbbinak már a tésztájába is dolgozhatsz sütőtökpürét, amitől gyönyörű színt kap. Tölthetjük továbbá ravioliba is a sült tökpürét: ez esetben pikáns fokhagymás paraj, esetleg néhány szem garnéla kísérheti a fogást.

  1. Hozz össze egy kihagyhatatlan eseményt!

Ha szeretnél valami különlegeset szervezni, akkor csapj egy beöltözős bulit, és mindenkinek, aki valamilyen jelmezben jelenik meg, adj 20% kedvezményt a teljes fogyasztásából. A felszolgálókról se feledkezz meg, pár apró kiegészítővel a pincérek is a rendezvény részesei lehetnek, ezzel pedig két legyet üthetsz egy csapásra, hiszen ez nemcsak az esemény fényét emeli, de jó közösségépítő is a csapatod számára. Fontos, hogy az eseményt jó előre hirdesd meg, hogy minél többen értesülhessenek róla!

  1. Állj ki a rendezvényed mellett!

Készülj fel arra, hogy sokan fogják ellenezni a rendezvényedet főleg akkor, ha az eseményt a social media csatornáidon is megosztod, és hirdetésekkel támogatod. A legtöbben, akik kifogásolják az ünnep meghonosítását azzal érvelnek, hogy a Halloween egy amerikai gyökerekkel rendelkező esemény. Ennél azonban nem is tévedhetnének nagyobbat, hiszen az eredete egészen a római időkre nyúlik vissza. A kelta hit szerint az újév előestéjén, vagyis október 31-án a napisten a halál és sötétség fogságába került, a halottak lelkei pedig ezen az éjjel vándoroltak a holtak birodalmába. A druidák szent helyeiken gyülekezve áldozatokat mutattak be az isteneknek, és különféle szertartásokkal próbálták távol tartani a szellemeket, megkönnyítve vándorlásukat.

  1. Fűszerezd meg a kínálatod Avikóval!

Ha úgy gondolod, kifogytál az ötletekből, meríts ihletet az Aviko Halloween sajtfalatokból! Ezt az elősütött és gyorsfagyasztott különlegességet egyaránt használhatod saláták feltéteként, vagy egy fűszeres sajttál részeként. Ha szeretnél személyre szabott tippeket kapni arra, hogyan fűszerezheted meg a kínálatodat egy csipetnyi borzongással, akkor keresd értékesítői csapatunkat, vagy töltsd le az Aviko PRO alkalmazást!

 

 

Ez is tetszhet

Szólj hozzá!