A burgonyahajók és tálalási lehetőségeik

A burgonyahajók kétféle verzióban is elérhetőek az Aviko kínálatában. A felezett burgonyák remek lehetőséget nyújtanak arra, hogy a szezon legfinomabb ízeit és aktualitásait tálaljuk, a negyedelt burgonyahajók pedig egy ízletes mártogatóssal vagy egy finom fűszerkeverékkel ízesítve remek előételként szolgálhatnak. Legújabb cikkünkben bemutatjuk, milyen tálalási lehetőségeket rejtenek az Aviko felezett és negyedelt burgonyahajói.

burgonyahajo

A negyedelt burgonyahajók

A negyedelt burgonyahajók tökéletes egytálételt alkotnak, ehhez pedig nem kell más, mint néhány ízletes és roppanós őszi zöldség. A színes paprikaraguval tálalt negyedelt burgonyahajók pedig egyszerre válhatnak laktató egytálételekké, és egy ízletes étvágygerjesztő tál fogásaivá is.

Ha tehát az előételeid sorát szeretnéd színesíteni, akkor válassz egy karakteres ízvilágú mártogatóst, amely tökéletesen kiegészíti a burgonya ízét, ilyen lehet például a túróval és zöldfűszerekkel gazdagított dip, vagy a spanyol paradicsomos salsa. Ha pedig a vegán vendégeidnek szeretnél kedvezni, vagy szívesen kiszélesítenéd kínálatodat, akkor remek választás lehet a guacamolés, vagy a csicseriborsós, spenótos curry burgonyahajó!

A felezett burgonyahajók

A felezett burgonyahajók tálalásánál minden szakács elengedheti a fantáziáját, hiszen a töltelékek variációinak csupán a rendelkezésre álló alapanyag készlet szabhat határt. Ha szeretnél kedveskedni vegán vendégeidnek, és nem áll távol éttermed profiljától a mexikói konyha, akkor mindenképpen tegyél próbát a guacamolés töltelékkel! Ha a húsos fogások palettáját szeretnéd színesíteni, akkor tökéletes választás lehet a lassan főtt BBQ Pulled Porkkal töltött burgonyahajó!

Mivel mindkét termék elkészítése gyors és egyszerű, így nem okoz nagy gondot a tálalásuk még a legnagyobb forgalmat lebonyolító éttermek esetében sem. Fritőzben 3-3,5 perc, míg sütőben 180 fokon 18 perc alatt kellően omlóssá válnak a burgonyaszeletek.

Ha szeretnétek tippeket kapni arra, hogyan tudjátok beilleszteni kínálatotokba az Aviko újdonságait, keressétek fel értékesítési csapatunkat, vagy töltsétek le az ingyenes Aviko PRO alkalmazást

Ez is tetszhet

Szólj hozzá!