Az Aviko prémium hűtött burgonyatermékek körképe

Premium_hütött_burgonya
Aviko hűtött burgonyatermékek

Az Aviko Premium Pom’ Fraiches burgonyatermékek olyan, hűtve tárolható, színes és izgalmas köretvariációkat kínálnak, mint a három ínycsiklandozó ízben is kapható marinált burgonyák, és a gazdagon tejszínes sajtos gratin, amelyet a francia konyha ihletett. Legújabb cikkünkben a prémium hűtött burgonyatermékek kerülnek terítékre!

Marinált burgonyák

A sous-vide eljárással készült marinált burgonyák citromos borsos, édes chilis, mogyoróhagymás, illetve medvehagymás változatban is elérhetőek. A hűtött burgonyatermékek alapját az egyik legkiválóbb burgonyafajta, a kemény, sárga héjú Hansa alkotja, amelyet egész évben egy légkondicionált raktárban tárolnak. Az előfőzött és vákuumcsomagolt finomságok tartósítószer hozzáadása nélkül készülnek, eltarthatósági idejük pedig három hónap, amely a hűtött burgonyák piacán egyedülállóvá teszi a terméket.

Elkészítésük roppant egyszerű, sütőben 220 °C-on sütve 5-10 perc alatt elkészül, kombi sütőben ehhez elég 200 °C-on 7-10 perc, míg serpenyőben pirítva 3-4 perc után már tálalhatóak is.

Prémium gratin kínálat

Az Aviko gluténmentes sajtos-tejszínes gratinje gyors és elegáns módja annak, hogy klasszikus francia fogásokkal színesítsük a menüajánlatot. A szeletelt burgonyáknak és a 45%-os tejszínnel gazdagított krémes állagának köszönhetően a gratin akár 1 órán keresztül is megtartja formáját, így ez a prémium burgonyatermék az esküvők és catering menük elegáns és ízletes fogásává válik.

A Pom Fraiches Premium gratin alacsony hőfokon pasztőrözve készül, amelytől textúrája lágy, bársonyos lesz, és nem veszik el a burgonya és a sajtos szósz jellegzetes íze. Hosszú szavatossági idejének – 90 nap – köszönhetően pedig az eltarthatóság miatt sem kell aggódnunk.
Recepttipp!

Készítsd el a Harcsafilét keralai módra, amelyhez kínálj sajtos-tejszínes gratint! Ha érdekel a recept, töltsd le az ingyenes Aviko PRO alkalmazást, és böngéssz további receptjeink és a prémium hűtött burgonyatermékek közül!

Ez is tetszhet

Szólj hozzá!