Bemutatkozik az Aviko Churros 2 Go koncepció!

Azt talán már senkinek nem jelent újdonságot, hogy a street food éttermek virágkorukat élik, a vendéglátás komoly hányada zajlik ezen a csatornán. Már nem az a kérdés, megéri-e street food éttermet üzemeltetni, hanem sokkal inkább az, mivel lehet kitűnni a tömegből. A nemzetközi konyhák, reggelizők, illetve a vegán ételek térnyerése jellemzi leginkább az idei évet, így ha szeretnénk felvenni a versenyt a többi étterem kínálatával, ideje megismerni a spanyolok kedvenc édességét, a churrost, amelyet a vendégek akár útközben, a városban ingázva is könnyen elfogyaszthatnak.

Az Aviko vevőcsalogató finomsága egyszerű, de nagyszerű desszertvariáció, amelynek elkészítése nem igényel sok időt, és tálalását abszolút az évszakhoz igazíthatjuk. Míg egyszerűen, fahéjas porcukorral megszórva remek „sétáló ajánlat”, addig bátran kínálhatjuk a reggeli kávé mellé, vagy télen az olvasztott csokoládé kísérőjeként. Az Aviko churros egyenes csurgatott fánkját a gofrihoz hasonló módon, egyszerű papírtányéron is kínálhatjuk, egyedi öntetekért és mártogatósokért pedig nézd meg inspiráló videónkat itt!

Mindegy, melyik Aviko churrost választod, biztos lehetsz abban, hogy nemcsak ízletes desszertvariációt adsz a vendégeidnek, de remek fotótémát is, amelyet garantáltan megosztanak majd a közösségi csatornáikon, ezzel pedig még több vendégre számíthatsz! A churros már említett előnye, hogy akár elvitelre is kínálhatjuk, így vendégeink még út közben is úgy érezhetik, a spanyol macskaköves utcákat szelik.

churros_2go

Jó, ha tudod!

Mivel az Aviko churros eltarthatósági ideje 18 hónap, ezért még a kisebb forgalmat lebonyolító éttermek számára is ideális választás. Az augusztusban vásárolt termék, amelyet még a nyárra való tekintettel egy fagyi kíséretében kínáltak, addig decemberben tökéletes választás a karácsonyi vásárok során egy forró csokival ajánlani.

Ha szeretnél új színt vinni az ételkínálatodba, de szükséged van egy kis inspirációra, akkor keresd értékesítői csapatunkat, vagy töltsd le az ingyenes AVIKO PRO alkalmazást, ahol a receptek mellett mindent megtudhatsz az Aviko termékeiről!

Ez is tetszhet

Szólj hozzá!